Farmerama játék (beszélgetés)
Vettem egy puha nyuszit, az ára le vonódott a cspm-ből, a nyúl viszont sehol. Többszöri frissítés után sincs meg :((
Én is el vagyok hűlve. Érdekes, hogy mindenki tartalékolt, hátha esetleg felmegy az ára? Na de ennyien? Ha egész nap ott ültem, akkor sem lehetett tojást kapni. Viszont nálam még mindig nincs tehéntej egyáltalán. Én vettem vagy 80 db birkagyapjút, mert 6 db gyárral sem tudtam még a 7-es szintnél feljebb menni. Már nagyon zavaró ez a sok megkezdett küldetés:) legalább ez legyen kész
Még jó, hogy a reggel eladtam a sok tojást, most nagyon nagy túlkínálat van. Ilyen áron nem viszi senki. Jelenleg nálam 71 ajánlat van, ilyent se láttam mióta farmeramát játszom.
A bölcs tölgynél tudod megvenni a bahamát!!!
A birkagyapjú 4035 csp %S. Ez durva!
ja nem tudja valaki hogy a Bahama hanyas szinttől elérhető? A nagy farmnál még valami repülős pontokat gyűjtöttünk,most ilyen nincs.
Á szerencsétlen kis farmomon nem bírom megépíteni a lekvárfőzőt,nem gyűlik hozzá a tégla meg a cserép,de ezért nem fogok barkácsot venni.
Amin kiakadtam az az elafánttáp hozzávalói. Hát jól vannak ezek összerakva??????Szedem is le az elefánt ólakat csak egyet hagyok.
eladtam 3000 tojást 1750 ért amit anno max. 525 ért vettem. :)
jaj ,ne is mondd 5 percig állítgattam valamit , hogy a másik alá kínáljak egy kicsivel...de alig tudtam belőni.
ha a lekvárra rákattintasz kiírja, hogy mire jó. eldöntheted hogy kell e az a bónusz neked vagy sem.
Vagy a képernyőn legalul középen.
ja és adtam el 400db tojás is lett belőle egy kis pénzem:730316csp:)))))))))))
Jobbra fönt a kérdőjel-felkijáltójelre katt, majd a felkiáltójel.
Sziasztok,
Van vmi egyszerű módszer, hogy kitegyem 5,24-ért a trágyát, vagy percekig kell centiznem, hogy az a rohadt mutató odaugorjon? :((
MI az a support, és hogy kell őket elérni? Láma vagyok, tudom... :-)
Vettem 50db tehéntejet 350/db áron
jó vétel volt,igy kész is lett a TEJIVÓS feladatsorom a gazdakörbe:)))))))))))
hipp hipp hurrá
DE jó, hogy nem tudok semmit venni. Csak forog a virág...
Vagy barki mas.
Mennem kel , kesobb ha jovok, visszakeresem a valaszt , ha kapok.
Kokusz ha vagy legyszives ird meg nekem ha elso -masod szintu lekvart erdemes megeni.
Nezd meg ha ibi2-nel van hely.
sziasztok sajnos hetekig nem volt nettem és nem tudtam dolgozni! A gazdáim elmentek ezt meg is értem ! de ha van köztetek aki csatlakozna hozzám örülnék neki!! előre is köszönöm!!
-unelma-
Ugyan ezena z aron viszuk majd.Egyebkent van 20 tojas tartom + egy tojas fa, 10 angora meg 3 kecske taj naponta , neha libatol , de most mar csak max aron , 2 gomba es 3 lovaglo ora is varja a max arat.
Én ma jót kerestem a tojással 1722-ér vitték :) van 11 tojástojóm, jól lehet keresni bel. Az angorát is jó áron lehetett eladni. Egyre jobban tetszik ez a piac ;)
pénz, pénz, pénz
és nem csp
Úr isten:) Az nem semmi! annyit hogy tudott tenyészteni???
Sziasztok!
Mi van a piaccal???
További ajánlott fórumok: