Farmerama játék (beszélgetés)
majd szólj!!!
neked még mennyi aranybari kell a gazdakörbe? 1 vagy 2?
Ó ez igazi vallomás:):)
Vagy melyik feleségedre is gondoltál???
Egyet nem értek.
Hogyan lehet a gazdáknak egyszerre pékségük és lekvárfőzőjük is pénz befektetése nélkül?
Sziasztok,
Köszi Kókusz, visszarepült a csatni. :)
legalább, ha 1. farmaranyat adnának minden nap, vagy 2 óra arató-,vető- és állatogondozógépet.
Vagy egy répás almás csatnit 2 töklekvárral.
Sziasztok!:-)
Napfényes, szép vasárnapot kívánok mindenkinek.
Látom, sokaknak sikeres volt a reggeli pörgetés, amit nem mondhatok el magamról!:-((((
Tehén, a legkevesebb tp, no meg víz.
Ha erre gondolok, nem a legjobban kezdődik a napom!:-))))
Jó munkát!!!!!!!!!!!!!
elég gáz ez a 3 ajándék: barkácsoló, képeslap, háttérkép....
szerintem a játékosok tudnának jobbat is kitalálni. Megkérdezhettek volna minket.
Jó reggelt!
Geszteny57 a fő farmomon a szomszédom lett,most értem fel a csúcsra,drága feleségem köszönöm hogy vagy nekem:)))))))
Jó reggelt!
én 100valamennyi bahama tp-t pörgettem,de ez már nálam jónak számít:)
Már várom a zselécukor akciót,most bevásárlok belőle,kell a töklekvárhoz-)
Sziasztok!
már rég nem láttam egy igazi jó ajándékot az adventi naptárban.Mindig csak barkácsoló, képeslap küldése...
Jó reggelt mindenkinek.
Elkészült a rémséges tehenészetem...:-)
Jó sok tehenet benyelt. :-)
Ja és a barkácsoló kedvű emberek előkaphatják az ollót és a ragasztót megint. :D
Részemről senkit nem bántottam meg a szavaimmal szerintem.De mint írtam ez a fórum nem azért van ,hogy őszinteségi rohamomban másokat kritizáljak.
Én nem a fórum miatt játszom ,hanem magamért.lehet hogy neked is fordítva kellene.
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?