Farmerama játék (beszélgetés)
Szerintem jó lett!!:)
Aranyosak a manók!!:)
sziasztok . elkészült a téli képem. Nem volt ihletem ,így ez most így sikerült. Majd még csinálok egyet, ha több időm lesz.
Itt a hivatalos eventleírás:
Rénszarvastojás
A Rénszarvastojást a Karácsony - Szánszerviz 2011 event során lehet megszerezni, az összes feladat teljesítésével, és mint dekor elem kerül elhelyezésre a menübe. A 3. szinttől elérhető.
Ekkor kapunk egy kitehető Rénszarvastojást, aminek az érési ideje 7 nap.
Az érési időt lehetőségünk van felgyorsítani egy tojáskeltető (sapka) segítségével,
így már egy óra múlva láthatjuk, mi bújik ki a tojásból.
A tojásmelegítő sapka ára 39 FA.
Mindkét elem csak egyszer felhasználható!
Az érési idő végén a jutalom egyszeri 450 TP.
Ezt követően már a Repülő rénszarvas áll a rendelkezésünkre.
A "Repülő rénszarvas" tulajdonságai a következőek:
szüreteléskor egy csillagot kapunk
érési idő: 168 óra
törléskor a menübe kerül, a dekor elemekhez
Ez korlátlan alkalommal igénybe vehető.
Üdv Farmerek!
A Szánszerviz 2011 event előre láthatólag ma délután, 14 óra körül fog elindulni.
Ez csak tervezett időpont, kérünk mindenkit ennek figyelembevételére!
A Farmerama csapata
A feladatok egy részének teljesítéséhez új növényekre lesz szükség. Az új növényekről a későbbiekben olvashattok részletesen.
Továbbá lesz egy új játékelem, a hópehely, ami az új növények aratásakor fog felröppenni minden területen. Hópelyhet ajándékba is küldhettek gazdatársaitoknak az 5. szinttől.
Az event végén a megmaradó hópelyhek beváltásra kerülnek majd. 1 hópehely 20 TP-t és 20 CSP-t fog érni.
tudja e valaki hanykor kezdodik ma az event?
elore is koszonom
Megtaláltam :
Szánszerviz 2011
Hamarosan itt a Karácsony – a gazdáknak ilyenkor mindkét kezük tele tennivalóval! Fenyőt díszíteni, bejglit sütni, megpucolni a tanyaház ablakait… Kinek marad még másra is ideje?!
Pedig most nagyobb szükség van a segítségedre, mint valaha!
Nagy baj történt: a Télapó éppen bejáratta a szánt és elhozta az első adag ajándékot a láthatatlan játékgyárából, amikor Rudolf, ez a bohó állat, megbotlott egy felhőben, és a szán zsupsz! Egyenesen a farmodra zuhant! Télapónak szerencsére semmi baja nem esett, csak a szakálla gubancolódott össze egy kicsit.
De a szán! Azt be kellett vontatni a városi műhelybe, ahol most javításra vár. Télapó nagyon reménykedik, hogy tudsz segíteni és megmented a karácsonyt! Azt mondják, Te vagy a legjobb barkácsmester a környéken, ha valaki meg tudja javítani ezt a szánt, akkor az Te vagy!
Most már csak rajtad múlik, hogy 10 nap alatt annyira megjavítsd a Télapó szánját, hogy még ki tudja vele vinni az összes ajándékot, mielőtt még egy szilveszteri rakéta alaposan hátsón billentené.
Jó szórakozást kívánunk a 2011-es szánmentő akcióhoz és boldog Karácsonyt kívánunk a Farmerama minden szorgos gazdájának és családjuknak!
A Farmerama csapata
Update:
Az esemény még nem online, ez csak a szokásos beharangozó, figyelemfelhívó közlemény, ami arról értesít minket, mire lehet számítani a közeljövőben!
Update II.
Az event indulásának tervezett időpontja hétfő (2011.12.19).
jó reggelt!
Ma kezdődik valamilyen event?
Jó reggelt!
Szerintetek a karácsonyi gömb kell majd valamihez?
sziasztok,
hát ti ma nagyon ügyesek voltatok :-)
gratula:)
én meg eladtam a 2 db mokányomat :)
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?