Farmerama játék (beszélgetés)
Nektek jó a játék??
Nálam szórakozik kidobál meg be sem tudok lépni:(
Szia. Beteszel 4 sima tyúkot, és 1 barnát kapsz, de lehet, hogy ugrik egyet, és már akkor meglesz a kendermagos tyúkod. De hanem kikell tenyésztened 4 barnát, utánna azokat beteszed és megis van a kendermagos. DE persze ezt csak szupertáppal lehet.
Remélem érthetően irtam, ha nem, szólj nyugodtan...:-)
Szia!
Tenyészterületre teszel :
4db normál tyúk -> 1db barna
4db barna tyúk -> 1db kendermagos tyúk
A normál tenyésztési út.
Szia,
Jó azért téged is látni néha! :)
A farmom elkelt!
Köszi a gyors válaszokat :)
Szia,
Az is csak felröppen aratásnál, mint a kalapács, olló, meg társai.
Köszi! :)
Fene, reggel kellett volna kérdeznem, aratás előtt. :S
Sziasztok!
Méhészethez méhkirálynőt hogyan tudok gyártani?
Sziasztok.
Kendermagos tyúkhoz 4 sima tyúkot kell tenyésztenem?
Sziasztok!
Lóhere,ólomvirág még bent maradt,de LABOVITI S-MOD ezt írta:
"Szia!
Az event befejeződött, nem kísérleteznék a további ültetésekkel."
Én nálam még nem járt le remélem ad legalább TP:(
Igen, ott.
Bár a lóherét meghagyhatták volna a teheneknek vagy mit tudom én, eszik ilyen növényt a réten...amikor legelészik.... :DDDD
Sajna ezzel én is így vagyok. tegnap csináltam magamnak 100 at , az el is ment az aratóra.. kincsőnek 200 at, ( neki megadta a nilsen, nekem be sem adta), abból megvettem a töklekvár receptet, egy pár munkást és kész....volt nincs arany......
szerintem ezt a pénztárcánkkal sem bírnánk. Ellehetne erre költeni havi 10ezret is. A magyar fizetésből ez egy kicsit sok, pláne, hogy nem is nyersz vele csak játék elemeket. :D
Most is dolgozom ,csak ha nincs itt senki akkor nem akarok magamban beszélgetni. :))
egyébként meg ha otthon vagyok akadt más elfoglaltságom napközben és estére....XD
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?