Farmerama játék (beszélgetés)
Hát nagyon nehéz találni jót!! Ugyhogy spórolni kell rendesen ha végre összejön valamennyi:)
Meg tényleg idő sincs rá elég!!
Sziasztok! A varjú, bagoly, sárkány plusz % adó értékei is összeadódnak? Pl.: 1 varjú meg sárkány= 25% bónusz tp.?
ez igaz, már a kis farmokon fel is hagytam vele,szinte már napokig nem találtam semmit,ma reggel képes voltam felkelni 6 , hogy megtaláljam az egyik ajánlatot:)) ,nem irom le mert nem tudom lehet e ide...
szerintem itt Magyarországon nem sok embernek. :(
de már ingyen aranyat is nehéz találni és rengeteg idő..:(
Sziasztok,
Deee2010 nevű farmocskámról kipottyant egy szomszéd. Ajándék nem kell neki.
Jelölhető!
77-es.
no most mennem kell, de estére jövök ... majd visszaolvasom mit írtatok :) kellemes napot mindenkinek. sziasztok
hát ennyi akció és vásárlás mellett ,másképp nem is lehetne, csak ingyen ,nem tudom kinek birná ezt a pénztárcája....
A bahamám csak 17, de elleszek még azon a szinten egy ideig.. nagyon nehéz a szintlépés.
Nem mertem még egyedül belefogni ezekbe az ip-s dolgokba, nem tudom értenék e hozzá :S
Köszi szépen... jó lenne még azért egy kis terület.. de én mosom kezemet :D nem telhetetlenkedek :) Jó hogy megjöttél :)
csak egy kicsit,egyre többet és többet akarunk !!:-))) de ne mond ,hogy nem örülnél még egy területnek?:-))
Ha sok időd van (mondjuk ez elég vicces a mai világban),akkor ip cserélős progival szerezhetsz némi apanázst. ;)A farmerama fórumán is van hozzá csevegős topic, de itt is tudunk segíteni. Szerintem senkinek se árt meg egy kis ingyen farmarany. :D
hú..alig bírtam vissza olvasni, annyit írtatok..:DD
de annyit levontam , hogy aurorasolarisnak szép a farmja,,:)
és ,hogy nem vagytok megelégedve a területek nagyságával. Eddig volt 2,most kaptuk a tisztást ....nektek semmi nem elég ?? !! :DDDD
micsoda telhetetlen társaság. :DD
75 :) még azt kellene kitalálni hogyan tudok farmaranyhoz jutni :S
Pl? iszom minden szavatok :) nagyon régen játszom már, de még mindig tudtok újat mondani :)
igen ezért nagyon jó ez a fórum,én is itt tanultam nagyon sok mindent:-))
Természetesen szívesen. ;
Azért én Neked is és Böbének is köszönöm. Mostmár minden világos :) Mindenki aranyat ér itt :)
nagyon szivesen, de a köszönet az nem engem illet ,hanem egy régi fórumtársat Krisztyt ,ő hozta ezt az infót:)így sokkal könnyebb megtalálni a piacot
Szóval:
Bemész a piacra, elnézel az aranylevelű ajánlatokhoz, addig keresel amíg nem találsz olyan "árust" aki SwissFarmer nével árul, 88,88 csp-ért. A neve után van egy X, majd egy kétjegyű szám. No, ez a kétjegyű szám a te piacod azonosítója.
Akkor jó ha két farmod is van egy piacon belül, így icipici pénzért tudsz termékeket átjuttatni a másik farmra.
Itt vagyok még igen. Hűűű hát az bizony 1es :) köszönöm a segítséged.
ha itt vagy még, akkor bemész a piacra katt az aranylevélre és 88csp árulja az aranylevelet SwissFarmer x....az x mellet lesz egy szám,az a száma a piacodnak...
No szóval :) jajj istenem, tényleg elég furcsán írtam le a dolgokat. Szóval sokan írjátok, hogy hányas szintű piacon vagytok, vagy a számát. Én fogalmam sincs hányason vagyok, és hogy ez mit jelent nekem.
szerintem azt hiszi hogy mondjuk hogy "hányas piacon" van a farmunk, hogy az a szintje. :) mindenkinek fix a piac száma, ez nem szint.
:-DDDDD akkor már nem vagyok egyedül :))))
Ez egy nagyon jó felvetés. Csak az a baj, hogy nem értem..... ;)
Azt, hogy a piacon hanyas szintű hogyan tudom növelni??
További ajánlott fórumok: