Farmerama játék (beszélgetés)
Jelenleg érvényes ajándékkódok: snowdome (hógömb), pretzel (mézeskalácsos bari), award (mesterség kellékek
értem...és akkor a jelenlegiekkel mi lesz ha megmarad??? Remélem ki találnak rá valami okosságot :D
40-es szinttől tudod felépíteni az egyiket,ha a másikat is meg szeretnéd szerezni,azért fizetni kell,kb 790 ft-ot.
Sziasztok:)
tudtok valami jó kódokat előre is köszi.
amúgy van egy farmom és aktív gazdát keresek azthiszem 50 szint ffelett van ha érdekel üzi!:)
de csak akkor adom oda ha tényleg foglakozol vele.
Ugyanezekre a növényekre lesz szükség.Ez a biztos.Ami pletyi,h vagy képeslapokat vagy bélyegeket kell gyűjteni,valószínű ez is felreppenős lesz.Illetve tegnap tettem be két képet..
Nálam még nem volt ilyen :( pedig de jó is lenne :)
A kisebbik farmomon, minden nap 2-3 forgatást kapok a szerencsekeréken, a nagyon csak egyet. Másnál is van ilyen anomália, vagy csak nálam?
Nekem az egyik tanyámon, nagyon sok van,de a másikon semmi :(
Ha feltelepíted a farmerama toolbart, és ha azon keresztül lépsz be, az első belépés alkalmával ajándék tp-t kapsz. Megvannak határozva melyik szint mennyit ér. Ennyi :) egy kis tp jutalom.
Ezeket hanyas szinttől lehet és hogy megszerezni? :) Lekvárost, pékséget és egyebeket?
Jesszusom :D Ilyen sok farmod van? Nagyon profi vagy :)
Lehet már tudni valamit az új Eventről?
Nekem a fő farmon csak lekváros van,de van 18 mellékfarmom,ahol van pékség,így tudom magamnak küldeni a pékcuccokat is és a lekvárokat is.
sziasztok nem sokat aludtam,de a felröppenők nem jönnek szinte sehogy.
ezt a tollbaros dolgot kifejthetnétek
Végre nekem is ez a leadós dolog, bár szerintem csak mindkét oldalt az első-első szintet fogom már elérni. :)
No de sebaj... :)
Még mindig van hely a barátlistámon: HelloSmiley néven. :)
ohhh szegény, további jó munkát akkor!
Basszus!de jó hogy írtam és Ti válaszoltatok,hát az utolsót egyiken se csináltam meg.
Várhattam volna az ajándékot.Én bajek!
Megyek és csinálom tovább.
Köszönöm Nektek!
Nektek meg van mindkét üzem??? Köszönöm a tanácsot, most még spórolnom kell :D :D :D Kicsit le vagyok égve, mindkét tanyámon :D :D :D De már alakul... Most éppen a kakiból gazdagszom :D
Köszönöm :) meg is néztem :)
Ha meg vettél a piacon a pajtára kattintasz,ott a hörcsögfejre,és ott pedig a kés-villa ikonra,és máris a bendődben van :-)
Semmi gond,előállíthatod a lekiüzemben,illetve a piacon megvásárolhatod.A csatni elég drága ezért kell megenni rá a töklekit,mert az viszonylag olcsó-
Bocsi,közben farmoztam,de látom már kaptál választ.
Hupsz:) akkor ezt nagyon félrenéztem:) Na mindegy akkor felejtős:)
Ki megy a mai világba egy hónap szabira??? :) Azt hittem legalább ültet helyettem így sok értelme nincs:(
Hivatalosból:
A legfontosabb tudnivaló: a Hűségbónuszt csak az a játékos válthatja ki, aki az event végezetéig mind a két oldali feladatot teljes egészében végigvitte!
A Hűségbónuszt az alul középen található ajándékdobozra kattintva vehetitek át.
De honnan lehet ezt beszerezni? Ne haragudjatok,de nem rég kezdtem újra játszani és ezeket az újdonságokat, még nem ismerem annyira :(
Répás-almás csatni +2 növénykét ad,és töklekivel hosszabbítani kell az idejét.
További ajánlott fórumok: