Farmerama játék (beszélgetés)
Sziasztok, szép jó estét mindenkinek.
A mai nap aratás-vetés helyett csavargással telt el, remélem, nem ezen az egy napon múlik az event befejezése! Ti hogy álltok?
óó...nekem anélkül is megy...:)
ékszer, drágakő szakértelmemből kértek számon...:D
Kedves Réé. Pontosan leírtam, neked is PM-ben mi a teendő. Ez alapján mennie kellene. Van itt más, aki sikerrel vette az akadályt. Gondolom ha egy kicsit összeszeded magadat menni fog neked is. Hidd el sokkal nagyobb sikerélményben lesz részed, mint ha más csinálná meg neked.
Elnézést kérek, nem kioktatni akartalak, csak segíteni.
üdv fatbird
sziasztok
dundy68 kinek a farmja??????
mert ugye bejelölt szó nélkül,én elfogadtam ,mert azt hittem azé a hoxásé akivel megbeszéltem, de kiderült hogy nem., Írtam neki levelet a farmon is , de nem méltat válaszra. Nos innen üzenem 5 nap múlva törlöm.
Egy farmról akármennyit lehet küldeni, csak engedély kell hozzá.
Bisztos ugy értelmezted, hogy 1 farmról egyenként.
pl. 2 magnólia fát akarsz valakinek küldeni. ahoz 2 engedély kell.
Sziasztok:)
Tud valaki segíteni ingyen FA-t szerezni ,,kinéztem valamit a gazdakörbe ,mert most féláron van,nagyon tetszik és nagyon kéne:)
kérleeeeek segítsetek:)
cserenapkor adok valamit,csak könyörgöm:))
aki tud segíteni írjon üzit:)
köszönöm szépen:)
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?