Farmerama játék (beszélgetés)
halo 3 alkubol 1 se sikerült köszi nekik.. meddig tart ez a csere nap?
Narancs nyulat, tyúkot, juhot és tehenet tudok ajánlani még
ma meglesz a 100000.-) hozzászólás
nem tudok kergés cuccot küldeni pl hóangyal, meg mikulásmaci:( nálatok működik ezek cseréje???
narancs tehenészetért küldök egy szentjancsit
Sziasztok!
Keresek pillangóreptetőt, szentjanit, és mókusodút.
Ajánlok:
narancs tojástojó 2 db
narancs angóra (2 angórát ad egy nap)
narancs tehenészet (2 tejet ad egy nap)
rémséges tyúkól
datolya xxl
cseresznye xxl 2 db
almafa xxl 2 db
na már jelzálogba is ad valamit...aranyos volt..:)
Szerintem valaki küld neki örökbe is :DDDD megérdemli, nagyon édes.
banán és kókuszpálma 2 citromért?
Ez milyen aranyos:) Most olvastam!!
"Nekem 1 hónapra kellene kölcsönbe 1 denevér barlang. A következőbe visszaküldeném. Addig adnék va-
lami jelzálogot. Ha valakit érdekel az üzlet légyszi írjatok a farmomra."
xxl-es kamvaktfát keresek,bármit tudok érte adni...van mindenem.Kivéve bagoly ól,mert az csak 1 db-om van.
A lányomnak van olyan bahamás, amiből 5 db maradt, végkiárusítást tartott...
14 db citromfámat cserélném töjásfára vagy xxl-es fákra birstöl felfelé
én is mindent bedobtam szinte, annyit hagytam csak amennyi egy ültetésre éppen elég.. sosem fogok ilyen jól keresni ezekkel :D majdnem egy milliót árultam. Nagyon boldog vagyok, pláne ha hozzáveszem azt is amit ma kaptam tőletek. :D
én mióta elkezdődött szinte egy nap sem érek rá, csak este..napi 1-2 tudok ültetni..
Nagyon szép estét kívánok mindenkinek!:-)
Köszönöm a segítségeket, amiket kaptam!
én még most árultam egy kicsit, kár h ezekből a növényekből nem volt csak max 5000 db raktáron...:(
na meg már dobáltam is be.
hétfőn kezdtem intenzívebben csinálni, mert ugye a hétvégén vizsgáztam és csak este értem rá , akkor meg csak 1 kör gerbera fért bele..
annak én is jobban örülök ,mint a virágnak:-))
akkor te még jól is állsz, nekem kb még 40000....ez most nem az én eventem:)
nekem kell még 25 db lap, az egy óra múlva a tökből remélem meglesz, és virágot nem is akarok látni nőnapig, de akkoris inkább csokit
nekem már csak a 3-ast kell kiváltani a gerberásból, ma megcsináltam a többit, de már nagyon unom kinézetre is a gerberát. Már nincs kedvem azt ültetni. Amúgy nálam az elején jó ára volt mindennek ami kell a gazdakörihez, de mostmár mindenki egymás alá ajánl. Sok minden már nem éri meg :S
140ezer körül....
hát én darabjaiban fogom árulni egy darabig , az is biztos. csak ne kellene már ezt a gerberát ültetni...kell még nekem 25 ezer db..:(
az maradt 150ezer körül, de a töklekvár majdnem 20ezer, és viszik!
szerintem én is eladom ...:-)),még meg se néztem mennyi a csatni?
nálam is 1000 dbjával viszik mint a cukrot...ezek után tudod ki teszi majd bele a csatniba...inkább eladom....:) amíg van keletje.
mckolly írtam privit sajna most értem haza.
tudtam, hogy tetszeni fog!
5 xxles fáért birstől felfelé bahamaival vegyesen.
már látom,ez igen...200 a hagyma...
További ajánlott fórumok: