Farmerama játék (beszélgetés)
Sziasztok!
Ilyen még nem volt, hogy ne tudja, legalább az utolsó pillanat előtt befejezni egy eventet, de most úgy néz ki. Ráadásul a felröppenőkből mindig túl teljesítek, most meg a cél előtt bukok el. Nagyon nem szeretek ilyet kérni, de ha valakinek volna pár felesleges ajándéka, az küldene nekem almalevet? Rettentően ki vagyok szomjazva. Aki küld, az írja már meg utána, hogy mit kér hova, mert ha nem is azonnal s egy napon belül, de meghálálom. :D
Sziasztok!
Van közöttetek prémium gazda? Ha igen priviben szeretnék tőle kérdezni valamit.
Köszi.
Pékségben az 5-ös szinten, ha a receptet megszerezted az event 8. szintjén.
Ha ez mind megvan, és mégsem látod a pékségben, akkor ki-be lépés is segíthet.
Jó reggelt!
Hol lehet pinki sütit gyártani? Sehol sem találom,pedig megvan az a szint és frissítettem is.
Akkor ez egy olyan 4 és fél nap alatt teljesíthető event.
1x1 + csatnival 2 és fél nap alatt megtermeled a növényeket. Ebből azért 500-nál valamicskével több felreppenő összejön. Két nap rózsával meg 2x200, és kész is. Marad még biztonsági tartalék idő jócskán:)
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?