Farmerama játék (beszélgetés)
belocsoltál???, én direkt nem :)))
szólj ha fotózzak, segítek :)
az egyik farmon meg lenne a tehéntejfa, ott meg a szörp hiányzik...:(
kész vok
még 137 esélytelen...:(
de az is olyan érdekes, hogy ha meg van az event, a szörpök úgy repkednek, hogy csak na...
még csinálod, meg nem jönnek :(
én még azt az 1 nyomorult robotkezet is oda adtam volna, amit pörgette, de kevés...nagyon kevés...
végül is csak 1 nullával kevesbb, mert előtte össze adtam a barkácsot, és 5000 lett az értéke, de még jó, hogy nem dobtam be még ami kellett volna hozzá...
nézzük a jobbik oldalát van 10 ezer bazsám :DDD
nekem kellett a tisztásra még 1 kört vetnem, mert nem lett meg a 6ezer, hiányzott kb. 120 db.
Rózsa meg olajbogyó 5 eventre való is van a pajtában.
De több farmon akkor se kezdem el, ha 1000 szörpöt találok a pajtában, annyira meguntam.
hatból egy jó se lett:((
kengurú,nyúlketrec 1.szint ebből 2 db lett,denevér,jávorszarvas xxl, szentjani:((
a nagyon kész teljesen, 1 kicsin a bagolyig meg lett a többin általában csak a kútig-zászlóig, nem tudom melyik a második...
de van ahol még volt olyan szerencsém, hogy lett 1 receptem is...
ne is mond...:(
Nincs barkácsom...
50 ezerért kellene és 5000-ig tudtam össze számolni....feladtam...:(
ha mindet leadom akkor is csak töredéke...:(
Aki tud, az legyen szíves és küldjön Kreatali gazdának málnaszörpöt! Még 50 hiányzik, és holnap már nem lesz időm belépni, ma este kell befejeznem az eventet!
Előre is köszi mindenkinek!
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?