Farmerama játék (beszélgetés)
Sziasztok! Jó reggelt!
Ha valakit érdekel, csere napra van 2 szivárványfám. A kis farmokon szinte mindenhol kipörgettem :)
Jó reggelt!!
ma én is boldog vagyok sikerült elősször átvinnem a cuccokat a-ból bé-be:)
sok szép virágot ami ugye valószinű kelleni fog majd, meg báránykákat tenyésztettet meg mindet ami volt. Bár még kicsi a farm de hajtom hogy magasabb szintre lépjen:)
De jó volt. Azonkívül akciósan vettem egy almáscsatnit 124 csp-ért:) szegényke ez nem jött be neki....
egyik oldalsó farmon pörgettem egy karácsonyfát
:-)
töklekvár-receptnek jobban örültem volna,
de nem szabad telhetetlennek lenni, ugye?
Megadta! úristen :D
Nem bírtam reggelig :D
Grat hozzá. Nekem lemerem fogadni, hogy nem fogja megadni. Seat-os is mindenkinek adta, nekem nem. Majd reggel kiderül, telo nem nyitja meg a farmot.
Jóéjt nektek! :)
Megvan.
Abban tudtok segíteni még, hogy mi azok az UK00... kódok? És mire lehet őket használni? Hogyan tudom meg a sajátomat, és hogyan kapok érte ingyen farmaranyat?
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy ezek amikkel Fa-t lehet szerezni mindig kérik hogy küldjem el az igen szót egy telefonszámra, de nem írják hogy emelt díjas e a díja vagy nem. Csak akkor adja meg a Fa-t ha elküldöm az igen szót? Vagy valamit teljesen rosszul csinálok?
jó éjt mindenkinek.
Gigca: kettőt csak, de szerintem mindegy mennyi van.
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?