Farmerama játék (beszélgetés)
Sziasztok!!
Nem vagyunk túl :D még nem csináltam őket, csak az alap első pár szintet :D
nekme eltűnt aszponzorom...
Pedig meg sem csináltam, csak megnyitottam volna, de hibát jelzett...
:)))
Hát még annak a valakinek...;)
csak nem túl vagy rajtuk, hogy elfelejtődött?
:-)
306 aranyos tapasztalatok. Okosabb nem lettem.
Előhúztam egy zsír új gépet. Soha farm, IP váltó program nem ment rajta. A farmok egy részénél van Sponzor. Az IP NL001 ...117 végű. Egy farmnál látszott az ajánlat a többinél nem (high reward-ra állítottam). Azon megcsináltam, kért bankkártya vagy számla számot, e nélkül nem engedett tovább. Valamit beírtam, most várom, hogy rám törjön a holland elit kommandó. Valamint felégetik a farmom , beszántják és behintik sóval. :)
Értsd tisztán: gazdaköri küldetéshez bedobálni az utolsó (10. feladat)körbe (Pipi Kft.) - kell hozzá 3 is
Szeretem szépen nyugodtan megcsinálni őket, a fejlesztett ólak viszont nem érdekelnek, tiszta pénzkidobás szinte mindegyik... (bocs, ha valakinek belegázolok az érzéseibe... )
:-)
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?