Farmerama játék (beszélgetés)
Üdvözlet Gazdák!
Tapsi Hapsi™ őfőnyulasága nagyon elfoglalt, így lekéste a limuzint, ami már nem várt rá tovább.
A következő limuzinra még várnia kell, így az event kezdete a sztár késése miatt várhatóan egy órát csúszik majd.
Tehát a Húsvéti event kezdetének új időpontja várhatóan ma délután 15:00 óra.
Kellemes Ünnepeket és sikeres eventet kíván
a FARMERAMA csapata
igen, végig öntözve!
Az első körben amikor nagykockára vetek, akkor kap mindent: szupertrágya, trágya, víz, kacsakata.
A második körben még szintén nagykockára, de akkor már se szupertrágya, se kacsakata, legfeljebb sima kaki ha van raktáron. A piacon venni ilyenkor luxus.
Az utolsó mondata nagyon tetszik!
Az ültetős részét húsvétra meg el is felejtjük...
2 kis hímes tojás
2 közepes hímes tojás
1 nagy hímes tojás
1 óriás hímes tojás
Ez egyfajta kezdő készlet. Ezek után a játékosok aktivitásától függ a dolog. Aki sűrűbben látogat a városba, tehát sokat van online, az többször talál, de kevesebb vagy kisebb értékű tojást. Aki ritkábban tud játszani az egy alkalommal több vagy nagyobb értékű tojást talál. Így szeretnék elérni a készítők, hogy a keveset játszó farmerek is be tudják fejezni teljes egészében az eventet.
Kérdésem lenne! Még új vagyok, de ma először történt meg az, hogy a játék egyszerűen nem mentette el "magát". Mikor ráfrissítettem a reggeli állapotokat dobta be. Gyanus is volt, mert mindig azt írta ki, hogy nincs elég termény a pajtában. No ezért frissítettem. Kisült, hogy nincs is és nem tudom miért de nem vette figyelembe az elmúlt délelőttöt.
Nálatok volt már ilyen? Sokszor kellene frissíteni, vagy mi ilyenkor a célravezető?
Köszi előre is mindenkinek!
Sziasztok!
Csak gyorsan átfutottam az event leírását. Jól értelmeztem, hogy le lehet aratni, mert nem reppen semmi? Köszi a választ :)
nekem is ez jött át :)
akkor le lehet aratni?! :)
ezek szerint nem lesz felröppenő!
Jól olvasom?
:)
1. Akkor most adódik a kérdés. Az átlag fórum olvasó, hány bejegyzésig olvas vissza.
2. Jeleztem, hogy 10:45-óta nem változott semmi.
sorry;)
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?