Farmerama játék (beszélgetés)
Magyar ip szuperszonik 1 videó :)
jó reggelt
US005 194 végű IP supersonic-on van egy videó, innen lett nekem is 200% TP tábla.
Egyébként azért várható volt hogy nem fognak röpködni a FA fák, biztos úgy állították be hogy kb az összes titokfa 0,0001%-a legyen FA fa, ők sem hülyék :)
még egy aratás és kész a biogyapot.
innen is vissza lehet lépni?? Vagy minden szint visszalépés 10 arany??
Titokzatos csemete ---- almafa XL ?
Megérte !?
Ha van valamilyen event akkor a szezonálisat, ha nincs, akkor barkácsot vagy cukrot :)
És te mit szeretnél?
Jó reggelt!!
Na ez már igazi méreg!!!!
Már én is a 44-öt vettem de nekem sem volt eddig. aranyam meg lassan elfogy.....
Köszi.
Mit szeretnél ajándékot?
Egyébként senkinek nem lett eddig arany fája???
Azért vettem telefonos aranyat, hogy hátha... vettem 9 csemetét, (azért meghagytam 20 aranyat a biztonság kedvéért), kb 40 perc múlva érik be... remélem szerencsém lesz!
Szia!
Bejelöltelek szomszédnak!
A kicsi farmomon már szomszédok vagyunk :) (nyuszko22), Most a nagyon is azok leszünk (klaudia0622)!
És mindkettőről kapod az ajándékokat :)
Nekem se lett semmi jó:-( Még jó hogy nem vettem aranyat, pedig gondolkodtam rajta.
Egy darab XXL-es fát se kaptam:-(
Jó reggelt!
Kihullt két szomszédom is:-( Sajnálom őket mert elég régóta szomszédok voltunk és ajándék küldösök voltak:-(
Keresek két szomszédot a helyükre. Olyanok jelöljenek akikkel ajándékot is tudok cserélni. Szint nem számít.
Farmnevem: tpicur 78.szint
Kész CSŐD az egész:)
Cserenapon átküldöm a mai titokcsemete termést egy kis farmra, és rakok egy ku... (cenzúrázva) nagy tüzet belőle. Meg vagytok hívva egy ökör sütésre.
jó nektek. nekem ma még az arany sem adja. még csak 1 sid-et sikerült összehozni. sehol egy videó...
már nagyon belefáradtam...
lett egy FAfám!
Nem a főfarmon, de azon a piacon van... nagyon örülök!
A 8 csemetéből 2 citrom(!), 1 gesztenye, a szokásos szivárvány-magnólia-tavaszi és 1 xl-es datolya.
Szép estét mindenkinek!
US017....sponzor.. 44FA ki sem töltöttem és már jött a FA.
Qué rica vida - Recibe muestras de tus marcas favoritas
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?