Farmerama játék (beszélgetés)
nem kell visszaigazolni az e-mailt, ki kell tölteni a játékosnevet, 2x jelszó, e-mail cím, és bepipálni a 2 helyet, majd játsz most ingyen...
Csináltam egy klubot :-) gyertek akik,regiztek,ott beszéljük meg a dolgokat,hogy itt ne legyen off.
Tündérpor a klub neve.
hu, de kiváncsi vagyok már:)
egyszerüen nem enged tovább.....milyen böngészőt használtok?
Igen,először email,oda jön a levél,teljesen olyan mint a farmerama még a kockák,területek,minden nagyon jó,nagyon élvezem...
Én kb fél órája regeltem és 600 valamennyi vagyok :-)
nem lehet még sok regizett tag, ha az enyém a 8xx id :-)
először csak adjam meg az email. cim ,utána küld egy levelet , igazoljam vissza, és csak majd ott fogja kérni az adatokat?
Aztiiii 998 1 cseszett kecske anyagi csődben leszek az állatoktól!!!!
de kaptam, ott alul rákatt, a fantasyrama.com....és ugyan oda vezet vissza ahol kérte az emailt....
Nekem sikerült. Elültettem a növényeket és megyek dolgozni.
menj be az emailodba,nem kaptál levelet?
köszi,de semmi,ugyan oda kerülök mindig ahol az emailt kéri:(
Be,de nekem is fejtörést okozott,a levél végén,ott van hogy fantasyrama.com ott kell nevet,jelszót stb megadni.
szia. betudtál regizni ? mert nekem nem sikerül..kéri az email cimet ,de semmi nem enged tovább:(
Megnézem, a holland eventet szerintem úgyis kihagyom.
Sziasztok!
Van egy új játéka a BP-nek,valami gyönyörűszép mesevilág,tündérország,nekem nagyon tetszik,bár még csak most találtam rá és nem tudom mit kell csinálni.
[link]
Most kaptam egy kéregtakarót ajándékba, eddig kóválygott az éterben.
Valaki jól járt, 1100-ért adtam el disznót, a legolcsóbb 1150 volt;)
Elég baj, hogy kettőkor kezdődik. Jobb volt, amikor délelőtt kezdték el. Ilyenkor kiesik egy napom, mert fél tizenkettőre érek haza.
Kipörgettem a főfarmon a rózsaszin zselé rceptjét :-) :D
Sziasztok!
Hoztam hÍrt:
Üdvözlet gazdák.
Jelenleg rendelkezésünkre álló információk alapján a Holland event várhatóan ma 14:00-kor kezdődik.
Ennek megfelelően végezzétek teendőiteket a gazdaságban.
Az indulásig van időtök átolvasni az event ismertetőjét, amit itt találtok:
A tulipánok országa - Holland event
Jó szórakozást és sok sikert kíván az eventhez minden gazdának
A Farmerama Csapata
Most piacozzatok, viszik az állatokat max áron :-))))
950 a malac :-)
További ajánlott fórumok: