Farmerama játék (beszélgetés)
úgy látom, hogy a tök és az ananász folyamatosan megy! Sokat nem lehet vele keresni, de a kevés is jó valamire!
tessék bevenni a lesz@rom tablettát!
Nem is akartam előre odaadni.De mivel ismertem Szilvi nevét,így megbíztam benne.Ő kérte,én meg belementem.De nem én voltam az,aki nyilvános vitát szított.Én privátban írtam neki,hogy csalódtam benne,és nem léphet be többé a farmokra!Ő írta ki nyilvánosan a fórumba.Nem akarom idézni,milyen leveleket kapok.De ezek szerint,engem is ismernek,nem csak Őt.
Na vallaki irja, hogy mivel kereskedik mostanaba?
Vallaki irtta , hogy 2-4 e.kukoricat tesz fel naponta.Meg mindig megy a kukorica uzlet nalla?
Mas? Kise tobb idom van meg1-2 hetig, rakene hajtsak a piacra.
először én sem tudtam, hogy miért olyan furcsa, de reggel voltam bent utoljára, akkor még a régi farmon voltam. Eltűnt az a gagyi virág a keret mellől, nekem tetszik! Lehet hogy emiatt lassult be a játék napközben többször is, hogy akkor álltak át az új külsőre!
Neked is adtam farmot, és cuccos is van rajta, csere napom majd átküldöd, de oda adtam, mert meg bízom benned!
És nem ellenőrizlek soha!!!
Én is csere nap után adom oda, de van akinek adtam, neki is csere napig, és soha nem néztem zöld-e meg be sem léptem soha, mert bíztam benne, így azt hittem nincs jogom oda belépni, még ha az enyém akkor sem! Csak meg tudnám mutatni a hőmérőjüket, hogy nem is ment lentebb, nem hogy piros lenne, de erre már nincs esélyem...:(
Ha jól emlékszem,neked is adtam farmot.Átírtuk becsülettel,és onnantól már nem érdekelt.Nem is kérdeztem,hogy mi van a farmokkal.Vagy tévedek?Becsaptalak?Szerintem nem.De szólj,ha másképp történt!
Ha nem bízol meg 100%-ig a másikban ne add oda. Nekem is van 1farm amit csak cserenap után adok oda, átküldöm amit akarok, aztán azt csinál vele amit akar
olyan lett a belépő oldal, mint a fantasyramaé!
Azért érdekel,mert még vannak a farmon dolgaim,amiket átküldök a fő farmomra.Nem akartam odaadni előre,éppen ezért.Szilvi kérte el őket,és én belementem abba,hogy cserenapig akkor csinálja,termeljen magának.De ne így!Mivel még az én farmjaim,így van közöm hozzá.Cserenap után,már engem sem érdekelt volna.Ha nekiadom,és Ő nem csinálja,az az Ő dolga.De most még van közöm hozzá!
Jó, hogy tudok olvasni, és figyelek is! Most vettem észre a változást!
Miert adttad oda csere nap elott??
Nem tisztesegesebb, ha nincs ra dod , hogyod gazosdoni es csak csere nap uttan adod at? Nekem is volt olyan farmom amit hagyttam gazosodni, ha jol emlekszem vettem par csemetet,arra mar nem emlekszem, hogy uttana felnevelttem volna. Csere napkor nem menttem be, most egesz mas a gazdaja.
Es ha ugy hozza a sors, ha eljon a csere nap, a nagyrol fogok neki atkuldni? Miert? Mert azelotti csere napkor szinte mindent athozttam a nagyra. Magas szintrol ugyan , de szinte semivel adttam at a farmot. Bocsi volt rajtta sok-sok gaz.
Tettem fel képet a kicsiről az adatlapomra, a keret és a háttér is megváltozott!
Személyesen egy embert ismerek a fórumon, mindenki más a tetteivel és hozzászólásaival mutatkozik be valamilyen módon. Ki szimpatikus, kis kevésbé, de ez egy nagyon jó csapat! Nekem is volt problémám a farmra belépéssel, meg is fogadtam, soha többet, csak akkor, ha ideiglenesen megkérnek. Ha átadtad, többet nincs hozzá közöd, ha gazos, akkor sem. Szilvit nem úgy "ismertem" meg, mint aki le akar rabolni valakit/valamit, majd tovább megy és nem foglalkozik vele tovább. Jó lenne, ha ettől a naptól kezdve a farm-csereberék tényleg csak privátban folynának. Azt hiszem, épp ezért tiltják a hivatalos fórumon. Ha meguntad, zárasd le, abból biztosan nem lesz probléma, ami miatt magyarázkodni kell!
Kaptam két farmot valakitől, nem változtattam meg sem a játékosnevet, sem a jelszót, mégsem látom, hogy az eredeti "gazdija" bejárkálna! Ezt a második megoldás.
Na, nem boncolgatom tovább!
Én is azért adtam neki,hogy segítse a másik farmját.Még azt is felajánlottam neki,hogy a Kedvesemmel átküldünk neki mindent,2 laptopon.Nem az a baj,hogy átpakolt mindent.Hanem az,hogy miután kiürült,már nem érdekelte,nem csinálta a farmot.ha az ember odaad egy farmot,valóban csak remélni tudja,hogy jó helyre került,és nem vész kárba a belefektetett sok-sok munka,esetleg pénz!Ha cserenap után,mikor már átírtuk volna a jelszót,akkor már nem érdekelt volna,mert akkor már az övé.De addig,míg van benn érdekeltségem,addig van beleszólásom.És nem hagyom elveszni a farmokat!
Szia! Köszönöm! Én is Neked a mai napig az a jelszó amivel oda adtam, de soha nem lépnék be!!!!
Egyszer voltam bent azon is, amikor a másik kettőt csináltam, mert meg kértél rá, sok embernek tudom itt a felh, nevét jelszavát, de szerintem még senkinek nem tünt el a farmjáról semmi!
Sziasztok! Tudom beleszólni más dolgába nem szép dolog,de most mégis megteszem,mert muszáj Szilvit megvédenem!!Én is adtam neki farmot ,de eszem ágába sem jutott volna utánna bejárni oda,és ellenőrizni azt,hogy mit csinál rajta.Sokunknak van itt kapott farmja,és azért,hogy az álltal segítsük a sajátot,terményileg,csp-vel stb.Mi ebben a rossz?!
Ez nem igaz.A Te neved ismertem a fórumból,neked is csak azért mutattam meg.De mikor megmutattam neked is,előtte átírtam a jelszót,utána meg visszaírtam az eredetit.Utána adtam meg neked is,mikor odaadtam.Azért vettem vissza,mert nem foglalkoztál vele,gazos volt az egész,és nem szerettem volna,ha cserenapig eltűnik a farm!Cserenapig,nem is fogom odaadni senkinek!
Be-be nezzek, hogy lassam mivel kereskedttek, de sajna inkabb ilyen hirekrol le.het csak olvasni.
alul van középen egy nyilacska fölfelé, arra rákatt, és megmutatja, hogy kitől mit kaptál!
Nekem nem farmot igértél, hanem annyi aranyat amennyi az átadott farmon volt. ;)
ezzel én is így vagyok, nem tartozik rám, hogy mit csinál vele, ha már neki adom valakinek, én is látom, hogy megy le a hőmérő egy farmon amit neki adtam valakinek, de mióta neki adtam onnantól kezdve az ő dolga mit csinál vele, nem pattogok neki, de ha valós lenne, még bocsánatot is kérnék, és nem írnám ki ide, ha bűnös lennék, de nincs mit takargatnom, és titkolnom sem!!!
A masik:hogy vallakinek azert adni farmot, hogy az en csp-im novelje...hat mond vallamit a jellemrol is, meg arrol is, hogy surgosen kerulnod kel a jatekokat- elvono kurara van szukseged
Ez igaz.De mi abban maradtunk,hogy csak cserenap után írjuk át őket,mert az én farmjaimon van egy két dolog(páncél panni,színes ólak),amit még átküldök a fő farmomra.De mivel régóta nem látta a Nejem zöldben,(mert neki szomszédja az egyik farm)így kíváncsiságból benéztem.Gaz-gaz hátán fogadott,és a sok semmi!Ha este benn lett volna,agyrészt láttuk volna zöldben,másrészt nem lett volna gazos minden.
még annyit, hogy ahogy nekem meg mutattad a farmot, ugyan úgy gondolom másnak is, és ugyanazzal a jelszóval, így sajnos nem biztos, hogy csak én tudtam be menni, gazosnak tuti nem volt az, az aranyat meg biztos nem költöttem el!
Én speciel nem találom, a naplót :(, de béna vagyok
További ajánlott fórumok: