Farmerama játék (beszélgetés)
Három dolgot kellene csinálni ha egyenlő pályákat akar a BP.
1. Minden farmot elszigetelni. (Ajándék nuku.)
2. Havonta, átkeverni a farmokat a piacok között. (Pushing kizárva).
3. Beszüntetni a cserenapot. (Nincs kisfarm regisztrálás, kisfarmra aranyozás. Majd átküldöm a nagyra stb).
Arról nem is beszélve hogy a kicsi nem tudja megvenni a drága lekvárt, főzni se tud meg semmit se, főleg ha csak önerőből dolgozok. Amig el nem ér 50-60 szint környékére addig kb vegetál.
Pl én sem kezdtem túl régen csak bő fél éve de kb a 60-as szintig alig volt valamim, az eventet sose tudtam végigcsinálni, most meg simán. Persze ehhez kellett az is hogy néhányan közületek kikupáltak aranyásásból és mindenből ami lényeges a játékban...köszönöm mindenkinek! :)
Az a helyzet hogy amit most kitalált a BP az úgy hülyeség ahogy van. Kb olyan mintha azt akarnák hogy egy kezdő induljon ugyan olyan esélyekkel az eventen mint az aki már játszik 1-2 éve...namármost ilyen egyik online játékban sincs, ez hülyeség!!!
Aki kezdő az majd fejlődik és úgy tud egyre többet és többet elérni a játékból...aki most magasabb szinten van az is volt egyszer kezdő és ugyan úgy végigjárta már a ranglétrát...BP bekaphatja ismét :)
Kaja közben viszont azon gondolkodtam, ha nem tudjuk kitermelni a napi csatni árát, akkor ugye nem esszük meg, veszteséget csak a balga termel. Ha nincs csatni, nem kell 1x1, nagykocka is bőven megfelel, arra meg nem kellenek folyamatosan a drága munkások!
A BP ezt nem gondolta végig?
A kedves BP szép nagy követ hajított a tó csendes vizébe. Azt mondom, még a történetnek csak az egyik felét tudjuk.
Ez így nettó hülyeség. Meglátjuk mire megy ki a dolog.
(Szervál az ember 2 db 60+-os farmot, kicsit többet dolgozik és meg van az eventezéshez a csatni szükséglet. [Jelenlegi árfolyamon.])
Kevesebb fog jutni a piacra, vagy kevesebben fognak eventezni, akik pedig megtehetnék.
A 40+-os gazdák így is, úgy ís a .... rosszabbik végére kerünek.
Logás, én 2010. áprilisában regisztráltam először a farmerama-ra. Akkor még olyan új volt, hogy már menetközben változtatgatták meg a szintlépést is. Van itt még valaki, aki emlékszik erre? Egyik napról a másikra vagy 10 szintet ugrottunk vele. (aztán kiregeltem, ill. elajándékoztam a farmot, most karácsony előtt kezdtem újra)
De én úgy emlékszem, hogy kezdettől volt a szintlépéskor FA.
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?