Farmerama játék (beszélgetés)
70 banánt összegyűjteni tényleg nem megy máról-holnapra. De mint tudjuk, a farmerama türelemjáték! :)
Ha van a gazdakörik között bahamás még ami nincs kész, azokat csináld meg. Elég jó bahama tp-t adnak! Ezen kívül csokis palacsinta, piros lötty és lángos minden mennyiségben!
Szia!
Frissítés után biztosan megjelenik az új sziget rész! Én ezt kihagyom, nem ér 30 AB-ánt! Mi szükség van a bahán kergére?
Szia, Neked is:-)
Sajnos, egész héten nem számíthatunk, semmi jóra:-( Közben dolgozhanék, de valahogy nem akaródzik, ez sem:-(
Mindenkinek, nagyon szép esőmentes napot kívánok:-)
Látom, hogy Szilvi átadna farmokat, így bátorkodom megkérdezni, hogy valakinek nincs e szüksége 07 és 25-ös farmra?
Regiztem, de minek? Egyetlen farmommal sem egyezik:-(
Bárkinek szüksége lenne rá, akkor priviben keressen meg!
Előre is köszönöm, ha elviszi valaki:-)
Sziasztok
farmokat adnék át
50 szinttöl 80 szintig vannak
5,7,10,10,12,12,12,37,39,12,10,12 ezek a piacok vannak
Adjisten, Gazdák!
Új kalandok várnak a Bahamarama szigeten gazdálkodókra, mert valahol a tengeren felbukkant a kincses sziget!
Ám ahhoz, hogy eljussatok oda, először még néhány kisebb feladatot kell teljesítenetek. Először is a szentélyben meg kell szereznetek a sziget titkát arany banánokkal. A hozzá tartozó gazdaköri feladatsor aztán el fog vezetni a szigetre.
Mihelyt sikerül a feladatokat teljesíteni, máris beléphettek az új szigetre és elhelyezhetitek ott a bónuszt adó dekorációitokat!
Ha több helyre van szükségetek, újabb feladatsorokat teljesíthettek, amelyekhez viszont már nem kell külön hozzáférést megszerezni a szentélyben.
A kincses sziget várhatóan 2013.09.17-én, 14:00-kor érkezik meg a játékba.
Az előbb említett feladatsor egy 5 részből álló gazdaköri feladatsor láncolat első tagja. Néhányan talán eventekből ismerik a gazdaköri láncok tulajdonságait, frissítésképpen leírom itt is:
A kincses sziget használatba vétele egy 5 részből álló gazdaköri feladatsor láncra épül. Mind az öt feladatsor 5 szintet tartalmaz. Kezdetben csak az 1. feladatsor elérhető. A 2. sor akkor jelenik meg, ha teljesítettük az elsőben az 5. szint gyémánt fokozatát. Hasonló a feltétel a harmadik feladatsor esetében, itt a megjelenés feltétele a 2. feladatsor 5. szintjén a gyémánt fokozat teljesítése és így tovább.
Tehát nem kell teljesen befejezni az egyiket, hogy megjelenjen az utána következő, az alsóbb szinteken végigmehetünk csupán az ezüst fokozatok teljesítésével, csak az 5. szint gyémántjának teljesítése a követelmény! Utólag persze teljesíthetjük a többi szintet is, hiszen az egyik feladatsor nem tűnik el, amikor a másik megjelenik.
Az új területünket csak fokozatosan tudjuk majd használatba venni, egész pontosan 5 lépcsőben. Mindegyik gazdaköri feladat 5. szintjének gyémánt fokozata nyitja meg a hozzáférést a következő területhez (és a következő feladatsorhoz is). Ez azt jelenti, hogy az első területrészt, vagyis magát a szigetet csak az első gazdaköri utolsó szint gyémántjának teljesítése után tudjuk majd használni.
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?