Farmerama játék (beszélgetés)
Jó reggelt szép napot!
Végre esik az eső, már nagyon kellett mert az éjszakai szél vihar jól felkavarta a port a városunkba.
Jó farmozást és eventezést.
Nálunk is esik. Sörözni-tévézni fogok.:)
Már úgysem tudom mit vessek, mert jól be van tárazva mindenből.
Igazán nincs mit:)
Örülök, hogy segíthettem.
Töröljed, mint ha lejárt volna. Regisztráld újra.
Ha így sem megy, akkor uninstall.
Regedit törlés, de teljesen.
Install.
Persze közbe imádkozz Bill Gates-hez, nagy erőkkel;)
Ajjaj...nem tudom találkozott-e más a problémával, de az imént úgy gondoltam aranyások amikor is komoly problémába ütköztem: hiába váltok IP-t csak azok az ajánlatok jönnek be amik magyaron amúgy is bejönnek. Próbálgattam UK és US IP-ket is de semmi, hiába indítom újra a böngészőt.
Lehet a BP az aranyásást ezen fomáját is sikeresen berekesztette? :(
Valakinek van hasonló tapasztalata vagy ötlete mi lehet a gond?
Help!!!
Ha május végétől, nem lehet hosszabbítani a csatnit töklekvárral. Akkor most nem értem a piaci árakat.
A lekvár árának lefelé kellene mozogni, a csatninak felfelé. A lekvár ára a csillagokban, pedig a meglévő készleteket, akik csatniban utaznak nem tudják használni. Mihez fogok kezdeni a felhalmozott lekvárokkal? Gondolom el fogom adni.
Ahogy valószínűleg más is. Max. megeszem a kis farmon. Ti ezt értitek? Vagy fordítva ülök a lovon?;)
na most el. majd jövök!
(gyerek = -2 tejfog => jégkrémezni megyünk)
:-)
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?