Farmerama játék (beszélgetés)
A segítségkérést a kunyerálástól nem egy hajszál, hanem egy szakadék választja el!
Természetesen nem zavar ha olyan kér segítséget, aki maga is rendszeresen nyújt segítséget másoknak! Igyekszem én is segíteni akinek lehet, akinek tudok!
Drága fórumozók4 Már "csak 98" kell:(
köszönöm, aki küld!!
110 oxigén hiányzik, és még van 6 óra!
kérlek benneteket bombázzátok meg Vercsi2006-ot ha lehet!
én is jobban tudnám értékelni, ha mind a kettő fajta lenne...:D köszönöm szépen aranyos vagy, de van belőle elég, a kengururól meg ne is beszéljek...:)
1 ólat vettem az meg mókus lett, hát nagyon oda voltam meg vissza tőle :DDD
nekem ez is tetszik, így most új...:)))
csak pozitívan :DDD
Sziasztok,jós Jónásunk írta:
Szép jó napot Farmlakók!
Tegnap este meglátogattam a jó öreg Jack barátomat a boltjában.
Éppen az új beszállítójával egyeztetett valami új és különleges áruról, így várakoztam kicsit és nézelődtem a boltban.
Mivel eléggé halkan beszélgettek így nem sok minden szűrődött le a beszélgetésükből, de annyit sikerült meghallanom, hogy valami új állatot szerez be a Denevérbarlang mellé.
Amikor a beszállító elment a kocsija oldalán valami olyan képet láttam felfestve, amiből 8 láb lógott ki, de az ablak sajnos elég koszos volt, így nem tudtam eldönteni mi is lehet az.
Jack sajnos semmit nem árult el, amikor rákérdeztem, de ahogy mosolygott, abból rögtön kiderült, hogy az új állat nagyon kelendő portéka lesz.
Szerintetek milyen új állat kerül be Jack kínálatába?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?