Milyen a Family Frost bejgli, torta, krémgolyó? (beszélgetés)
Nem lehet előítélettel közelíteni! Ki kell próbálni és bízni!
Az meg hogy mások mit gondolnak... Az ő fejükben van!
"Family Frost bejgli, torta, krémgolyó"
Szerintem azzal sincs gond, csak sokaknak cinkes hogy évtizedek óta egy sárga autóból kéne venni a jó termékeket a szomszédok előtt!
Ismerek olyan idősebb embert akinek az is cink hogy 9:00 után is lehúzva van a roló, mert akkor a szomszédok elkönyvelik hogy egy semmirekellő lusta dög!
Persze,én ezt tudom,a mai világban nem is lehet így hozzáállni a vásárlókhoz,alap,hogy segítőkész és kedves legyen.Mimyt akartam bíztatni a leírásommal,hátha meggyőzöm,hogy vásároljon nyugodtan és bizalommal,mert jó dolgok vannak és házhoz hozzák őket.
Vettem most rántott halat karácsonyra,alig várom már,hogy megkóstoljam.
Ez így van!
Aki felénk jár,tök normális,jó fej,nem nyomakodik,hogy vedd meg a fél autót.Minden kérdésre válaszol,elmondja mit ajánl ha nem tudsz dönteni,elárulja,hogy most mit vesznek sokan,nekem szól,ha valamiből kevés van és ne jövő héten akarjam csak megvenni,mert lehet,hogy kifogy addigra.És a telefonszáma is megvan,ha váletlenül nem érnék ki,akkor felhívom és megbeszéljük,mikor kanyarodik vissza az utcánkba.Ő is és az előző frostos pasi is készséges volt.Bátran lehet vásárolni,segítenek.
Általában település, házszám, keresztnév szerint menti el a számod.
A jegyzetbe meg felírja hogy hol, mikor, mit, kinek.
Mondod mikor jöjjön, ő jön!
Megáll, csörög, megvár és kipakol! (a számod ugye meglehet neki)
Lazaság, kedvesség, bizalom!
Ha telefonon leadod a rendelést:), ő hozza!
Lehet hogy 2 hónapban egyszer kérsz tőle valamit, de akkor felpakol! :)
Szia! Mindkét féle krémgolyó nekünk bejött.A sima krémgolyó tésztája olyan,mint a képviselőfánké és benne a töltelék vaníliafagyira emlékeztet.A feketeerdős is ilyen tésztás,csak csokibevonatos és meggytöltelékes.Csak ki kel olvasztani őket,rá van írva mennyi ideig,és máris ehető.Nagyon finom,hamar elfogy,ezért nem érdemes csak 1 zacskóval venni.Nem biztos,de kb.10-15 db van benne.
Vettem már zserbót és csokitortát is régebben,nekem nem ízlett,mert kiolvadva száraznak és keménynek tűnt.Az epres sajttorta elég drága a mennyiséghez képest,ízre nem rossz,de nekem nem volt nyerő,talán a ribizlis egy fokkal jobb.Csak vendégségben kóstoltam...
A bejglit nem próbáltam még ki,de nem is fogom.Én úgy gondolom,hogy lehet az is száraz lenne kiolvasztva,mint pl.a zserbó.
Ha szeretnéd,iratkozz fel a hírlevelükre,és ott tájékozódhatsz az aktuális akciókról.Most ha 10 ezer forint felett vásárolsz,kapsz egy ajándék karácsonyi kötényt,15 ezer forint felett karácsonyi futó terítőt,20 ezer felett pedig egy 6 db-os karácsonyi sütisvilla szettet.
És minden decemberben kérhető az eladótól következő évre szóló nagy family frostos falinaptár.
"Neki az az érdeke, hogy minél többet vásároljanak az emberek."
Ha megfeszülve nyomogatná a dudát, akkor se lesz több vásárló!
Mondjuk 2-3 vásárló az utcában max. az évek alatt!
Ha fix vásárló vagy, alapból készséges lesz, gondolj bele!
Neki az az érdeke hogy rugalmas legyen hogy ne veszítsen el, de szerintem nincs gond velük, mondom ezt így általánosan!
Bizalom!
Ha bizalmi a kapcsolat és laza, akkor el fogja mondani a véleményét, hisz úgyis náluk vásárolsz!
Amúgy nehogy azt hidd hogy ennyire vaskalaposak, némelyik csak kedvtelésből csinálja, nincs "Family" felirat a homlokán! Bizalom!
Köszi, de gondolod, hogy valóban azt mondja, ami az igaz? Neki az az érdeke, hogy minél többet vásároljanak az emberek.
Persze tudom, vannak olyan emberek is, akik őszintén megmondják, ha valami nem oké, de mint első vásárló, nem biztos, hogy velem is ilyen készséges lenne.
Keresd ki a körzetedhez tartozó depót, kocsit, az aktuális munkatársnak a számát mentsd el, hívd fel, és egyeztess vele egy napot amikor ő is aktív!
Ő tudni fogja hogy mondjuk vasárnap este a házad előtt meg kell állnia, mert úgy beszéltétek meg, plusz egyéb kívánságok.
Készségesek, és ez a munkájuk.
Akár tartósan is így lehet, nálad mindig meg fog állni és megcsörget, megvárja amíg kijössz, aztán zajlik biznisz! 🚍🙂
Ő mindig képben van, te egyedi vendég leszel!
Írd be az irányítószámodat!
Sziasztok!
Azokat kérdezném, akik már vásároltak a Family Frost kínálatából: sajnos nem vagyok túl jól, így idén karácsonyra nem biztos, hogy lesz erőm sütögetni.
A Frost oldalán nagyon kívánatos fotókat láttam sütikről, de nem tudom, milyen az íze.
Segítenétek? Amik érdekelnek: bejgli, torta, krémgolyó.
Megköszönném, ha megosztanátok a tapasztalataitokat.
További ajánlott fórumok:
- Titeket nem zavar a Family Frost hangos zenéje? Mit lehet tenni?
- Mi a véleményetek a Family Frost-ról?
- Milyen üzletek nyílnak a Győr Family Centerben?
- Family Frost tapasztalatok: törzsvásárlói kártyáról mit lehet tudni?
- Family Frosttól vennék tortát, melyik a jobb?
- Kóstoltátok már a Family Frost-os fasírtgolyókat? Aki igen, annak ízlett?