Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Falusi paszulyleves recept

Falusi paszulyleves recept

A Falusi paszulyleves hozzávalói:
25 dkg tarka paszuly,
50 dkg füstölt disznóhús,
1 fej saláta vagy madársaláta,
5 dkg zsír,
5 dkg liszt,
1 dl tejföl,
só,
kapor,
pirospaprika


A Falusi paszulyleves elkészítési módja:
Az előző este beáztatott paszulyt a füstölt hússal puhára főzzük. Közben a madársalátát vagy fejessalátát felvagdaljuk, megsózzuk, többször kicsavarjuk, és a vagdalt zöldkaporral együtt a levesbe tesszük. Pirospaprikás gyenge rántást készítünk, savanyú tejföllel ízesítjük. A levesbe keverve egyszer meglobbantjuk és tálaljuk.

Jó étvágyat kívánok! Tücsök-Ildykó(1vargaildyko)


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A falusi paszulyleves elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook