Facebook fiókok összekapcsolódhatnak? (tudásbázis)
18. gigi> (válaszként erre: 17. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 14. 17:32
Biztos,hogy nem te vagy az egyetlen. Rajtad kívül még tuti vannak páran.
17. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 16. - Gigi>)
ápr. 14. 17:29
A biztonság kedvéért felfüggesztettem a kamumat, és a posztokat azon úgy állítottam be, hogy csak én láthassam. Így azért csak a nullához közeli az aránya annak, hogy mindkét helyen megjelenjen , nem? 😂😂 nem hiszem h én lennék az egyetlen, akinek kamu profilja is van 😁😁
16. gigi> (válaszként erre: 15. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 14. 17:17
Tudod a puding próbája, az evés 😅
ápr. 14. 16:41
Ha posztolok az egyik fiókomban, az ugye nem fog semmiképpen sem megjelenni a másikban? :))))
14. gigi> (válaszként erre: 13. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 14. 11:59
Talán megúsztad 😊🙃
13. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 11. - PöttyösPanka)
ápr. 14. 11:28
Tehát a Nagy testvér lát, de pl Jóskapista előtt nem buktam le? Ha jól értem... :)))))
12. PöttyösPanka (válaszként erre: 10. - Gigi>)
ápr. 14. 11:22
Úgy ám.
11. PöttyösPanka (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 14. 11:22
A google és a fb féltve őrzi a titkaidat. Csak annak adja ki, aki jól megfizeti.
10. gigi> (válaszként erre: 8. - PöttyösPanka)
ápr. 14. 10:47
A Nagy testvér figyel minket! 🫤🙃
9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 8. - PöttyösPanka)
ápr. 14. 10:18
Ahham, értem. Akkor már csak egy kérdésem maradt, a google és a facebook is tudja, hogy mindkét fiók az enyém, de ezt más is tudja/tudhatja? Lebuktam vagy sem? :))))))) Vagy ez csupán egy hiba volt a rendszerben?
8. PöttyösPanka (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 14. 09:54
Úgy értem, hogy amit a férjem a munkahelyi gépén keres az ő saját, az enyémtől független gmail fiókjával, azt látom én egy másik gépen egy másik fiókkal bejelentkezve.
A fb és a google tudja, hogy mindkét fiók a tiéd. Azt is tudják, hogy melyik számítógépek, okostelefonok és tabletek a tieid. Azt is tudják, hogy hol laksz, és hol dolgozol. Azt is, hogy mit és honnan szoktál rendelni. Meg azt, hogy éppen hol tartózkodsz. Attól, mert kijelentkeztél, még nem felejtik el a rólad gyűjtött adatokat. Sőt, aközben is gyűjtögetnek, miközben nem vagy bejelentkezve.
7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - PöttyösPanka)
ápr. 14. 09:29
Az addig okés, hogy amire én akár telefonon, akár munkahelyi gépen rákeresek, azt látom az otthoni gépemen is. Nyilván azért, mert ugyanabból a gmail fiókból nyitom meg. De ha bezárom az egyik gmail fiókomat, aztán a másikból lépek be, akkor lehetséges, hogy előfordulhat ilyen, mint amit leírtam, csak azért, mert ugyanarról a gépről nyitottam meg? Akkor tulajdonképpen mégiscsak le lehet bukni álprofillal, bármennyire is "elővigyázatos" az ember? :)
6. PöttyösPanka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 14. 08:28
Azzal, hogy másik gmail fiók tartozik hozzá, és más böngészőből nyitod meg, nem vered át, hiszen ugyanarról az ip címről lépsz be. Azt nem tudom, hogy a fb összekapcsolja-e a profilokat. De azt igen, hogy sok felület, app, keresőmotor, stb. nem csak akkor tudja, hogy valakik összetartoznak (pl egy helyen élnek), ha ugyanarról az ip címről lépsz be. Szerinted amire a férjem a munkahelyén a benti gépéről rákeres, arról hogyan jelenik meg nekem otthon kapcsolódó hirdetés?
5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Gigi>)
ápr. 14. 08:17
Nincs közös ismerősünk. És még like és komment sem volt a poszton.
4. gigi> (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 14. 00:02
Az illető egy olyan valakinek az ismerőse,aki neked is az. Tehát közös ismerős.Ha az a valaki lájkolta vagy kommentelte azt amit te is megnéztél, ebből kifolyólag te is láthatod.
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Amaunet)
ápr. 12. 22:51
Nem. Kiléptem az egyikből, aztán beléptem a másikba.
2. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 12. 22:31
Törölted a cookie-kat? Újra indítottad a gépet?
ápr. 12. 22:04
Sziasztok! Tudtok erre magyarázatot adni? Van 2 facebook fiókom, mind a kettőhöz más-más gmail fiók tartozik és másik keresőből szoktam megnyitni. Az egyik facebookomba beléptem, ahol megnéztem az egyik ismerősöm posztját. Majd visszaléptem másik chromban a másik facebookomba, és ott a hírfolyamomban megjelent annak az illetőnek a posztja, amit a másik fiókomban megnéztem. Az illető ezen a facebookomon nem ismerősöm. Ez hogyan lehetséges? Köszi, ha valaki ad rá értelmes magyarázatot. Remélem, érthetően írtam le.
További ajánlott fórumok:
- Hogy tudnám összekapcsolni a telefonom a számítógéppel?
- Van itt valakinek LG Optimus okostelefonja? Hogyan lehez összekapcsolni a géppel?
- Épületek összekapcsolása (politika semlegesen, ha kérhetem!) a te ízlésvilágod szerint, rokonság is lehet, ellentpont is
- Melyik a legjobb magyar nyelvű szókereső játék, amiben négyzetrácsos táblán lehet a betűk tetszőleges összekapcsolásával szavakat alkotni?
- DVD lejátszó számítógép monitorjával összekapcsolható?
- HIFI összekapcsolása telefonnal, mi a gond?