Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Ezüstkolloiddal kapcsolatos tapasztalatok? fórum

Ezüstkolloiddal kapcsolatos tapasztalatok? (tudásbázis)

1 2
2009. márc. 6. 11:27

"Az 1970 óta folyó intenzív kutatások több száz jelentõs alkalmazhatóságát tárták fel. Hatásosságát több mint 650 betegségkiváltó tényezõre igazolták."

Hivatkozást kérünk a klinikai vizsgálatokra!

"Alkalmazásával összefüggõ mellékhatás nem ismert."

Hacsak ez nem:

www.doh.state.fl.us/pharmacy/Images/silver2.jpg

www.doh.state.fl.us/pharmacy/Images/silver1.jpg

2009. márc. 6. 11:12
Sziasztok! AKkor egy kis infó, segítségül hívtam a netet énis, hogy laikus számára is érthető legyen. Az ezüst kolloid hatástalanítja azokat az enzimeket, amelyek baktériumok, gombák, vírusok és egyéb paraziták anyagcseréjében vesznek részt. Laboratóriumi kísérletek igazolják, hogy a kórokozók mintegy hatperces érintkezés után elpusztulnak. A kórokozó organizmus döntõ többsége az ezüst kolloid jelenlétében nem képes megélni, és ezen hatását a szer már alacsony koncentráció mellett is kifejti. A kolloid részecskék fokozatosan terjednek szét a szervezetben, és hosszan tartó gyógyhatást fejtenek ki.Az 1970 óta folyó intenzív kutatások több száz jelentõs alkalmazhatóságát tárták fel. Hatásosságát több mint 650 betegségkiváltó tényezõre igazolták. A szervezetben lassan szívódik fel, nincs sejt és fehérjeirritáció és nem toxikus. Alkalmazásával összefüggõ mellékhatás nem ismert. Nem árt a vesének, májnak és egyéb belsõ szerveknek.Egyébként mindenki szervezetében jelen van az aezüst és normális esetben a talajból is fel kéne vennie a zöldségeknek, igy jutna a mi szervezetünkbe,de tudjuk ugye,hogy a talajok már kimerültek,ezért nem érnek már annyit egészségügyi szempontból annyit a gyümölcsök és zöldségek mint korábban. :_)
2009. márc. 4. 16:04

Két kérdésem lenne:

1. Mitől "természetes" az ezüst?

2. Hogyan különbözteti meg a rossz bacikat a jó baciktól?

2009. márc. 4. 14:57
Sziasztok!Hát azért csodát nem várhatunk semmitől sem :-)Ez egy természetes antibiotikum és antivírus szer,mely ebben a formában jóval többfél bacit pusztít el,mint egy esetleges antibiotikum, de megjegyzendő, a hasznos bélbaktériumokat nem sért, hiszen testazonos kolloid formában van.Nekünk a gyermekorvosunk is ajánlotta.Félve tájékoztattam a magánakciómról és nagyon megdícsért hogy használtam a kicsinknek.Magamnak is használtam nőgyógyászati célból.Pénteken kezdtem el használni mert hírtelen nagyon rossz állapotban lettem,nem ülhettem tétlenül, mire hétfőn a dokihoz kerültem kezet fogott velem és gratulált hogy igy meggyógyítottam magam,ő sem tehetett volna velem jobbat kíméletesen gyógyszer nélkül, mondta Ő.Sőt én a manókámnál orrcseppként is alkalmaztam, istenien kipucolta az orrát és arcüregét, egész éjjel eszébe sem jutott hogy taknyos,hogy felsőléguti problémája volna.Sőt használtam fogzás idején,mikoris Marcikánk gyorsan produkál egy vírusos szájfertőzés szerű betegséget néha..1 nap alatt rendbe tettem neki teljesen az ezüsttel és a First-tel együtt felváltva használva.Lehet alkati kérdés is a hatékonysága, nem tagadom, mindenre ezt modnják különbenis :-))))))
19. czfhk
2009. febr. 4. 11:56

Szia! Nekünk bevált: húgyúti fertőzésnél, felsőlégúti panaszoknál...ráadásul mindkét kislányomnak használt.(3 és 6 évesek)

Azt olvastam, hogy 500 féle baktériumot képes elpusztítani.

2009. febr. 4. 11:46
Egyébként ha beírod a keresőbe kidob egy csomó dolgot. Mi a nano silvert használtuk, anyukám meg a nano gold-ot.
2009. febr. 4. 11:37
Én is hallottam hogy jó, és gondoltam kipróbálom, mint immunerősítő. Kaptunk hozzá papírt, amire le volt írva, hogy mire jó. Pl.: immunerősítő, ha fáj a torka valakinek, mandulagyulladásra, ekcémára...stb. De nekünk nem jött be. A gyerekek ugyanúgy betegek voltak, hiába szedték. A nagyobbik fiamnak az ekcémára sem volt jó. Hát mindenki maga tudja, hogy kipróbálja e. Nekünk nem volt jó egyáltalán, és elég drága is volt.De nem akarok lebeszélni senkit róla.
2009. febr. 4. 11:37
Amikor használtam akkor nagyon jó volt... de a saját bőröm védekezőképességét teljesen kinyírta. Ha elkezded használni vagy életed végéig használod, vagy szenvedsz...
2009. febr. 4. 11:31
Jutka 77! Ha kérhetem, nekem is!Köszi!
2009. febr. 4. 11:30
priviben megírom - ha érdekel - hol találsz sok tapasztalatot a kolloiddal kapcsolatban
13. **manyisz** (válaszként erre: 12. - Orsóka23)
2009. febr. 4. 11:29
Te mire használtad a gyermekeknél?Mi volt a gond ,ha szabad megkérdeznem?
2009. febr. 4. 11:26
Sok mindenre jó "állítólag". Mi használtuk a gyerekeknek, de nekünk semmi nem ért. Édesanyámnak az arany volt, de neki sem volt jó semmire.
2009. febr. 4. 11:25

Sziasztok !Ez engem is érdekelne!!!:)

Sok jót hallottam már róla,de kipróbálni még nem mertem....

2009. febr. 4. 11:23
Engem is, mert azt mondta egy természetgyógyász, hogy ez olyan "mindenes".
2009. febr. 4. 11:20
Ezüst kolloiddal kapcsolatos tapasztalatok érdekelnének!
8. 9a55b7563a (válaszként erre: 7. - Jázminka)
2008. szept. 19. 14:33
.-))) soroljam? :-) Fáradság,koncentrációhiány, érdektelenség, energiahiány, candida, ételallergia..:-) az arany egy hét alatt rendbe tett...az ezüstöt szedem én is és a kicsim is ebben a szutykos időben...immunerősítő hatása is van..meg van allergiánk is és volt vele egy kis arcüreggyulladásunk is...de jó pattanásra is az ezüst, sebre, fogzáskor szájfertőzés jellegű tünetekre...égésre stb stb....Ezsütből 2-3x5ml aranyból nekem koncentrátumom volt, abból 15-20 csepp 2-3x
7. Jázminka (válaszként erre: 6. - 9a55b7563a)
2008. szept. 19. 13:35

Legalább neked bejött...

Mire szeded? Egyszere? Milyen adagban?

2008. szept. 16. 22:46
Sziasztok..én is szedem...de én még jobbat tudnék mondani az aranykolloidról...persze tudom nem ugyanarra való :-) de együtt...szuper!
5. Jázminka (válaszként erre: 1. - A9e1c02a7b)
2008. szept. 15. 14:41

Én 3 hónapig reménykedtem,hogy jó valamire..

Rendszeresen adtam a gyerekeimnek,de 2-3 hetente ugyanúgy betegek voltak,együtt is adtam az antibiotikummal.

Lehet,hogy olcsóbb lett volna ha egy-egy medált adok nekik oda szopogatni... :(

2008. febr. 26. 12:53
Itt, a fórumban láttam, hogy már régebben ki lett tárgyalva a téma Mire jó az ezüstkolloid címmel. De azért beszélhetünk róla, mert nincs kimerítve a kérdés.
2008. febr. 26. 12:40

hol?

van az elobbiek beszolasa?

2008. febr. 26. 11:23
Bocs, közben megtaláltam, hogy már beszéltetek róla.
2008. febr. 26. 11:19
Érdekelne, használta-e már valaki közületek az ezüstkolloidot. Állítólag természetes antibiotikum, immunerősítő. Kíváncsi lennék konkrét, igaz történetekre, nem csak általánosságokra. Ha a doki felír vmilyen "rendes" antibiotikumot, akkor elvileg ki lehet váltani ezzel?
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook