Ezt a szöveget ti hogy értenétek, ha ti kapnátok? (beszélgetés)
Vagyis te bármikor a rendelkezésére állsz, de ő nem? Szerintem ne érj rá mindig, ne legyél ennyire passzív, és ne küldj több mártírkodó üzenetet. :D
Ez valami alkalmi dolog köztetek, igaz? Mert egy kapcsolat nem ilyen.
na de ennek vannak előzményei is, mindig ő mondja, hogy akkor keres és én már mondtam neki, hogy mert csak te kereshetsz, erre az volt a válasz, hogy hát jó hogy...na akkor?ebben legyen okos valaki..
Akkor tiszta sor. Egyikőtöknek sem olyan fontos a másik, hogy keressétek egymást, vagy időt töltsetek a másikkal.
Újabb óvodás sztori... Szóval te nem keresed őt, aztán ilyen üzenetet küldesz enki. Ezzel azt jelzed, hogy ő az, aki nem fontos. Csodálkozom, hogy nem vágod. :D
soha nem mondtam neki, hogy ő fontos számomra, sőt inkább ő az,aki ki akad azon ha nem keresem, vagy éppen ha olyat mond akkor elmondom a véleményemet, nem én szoktam keresni ő engem..ugyanakkor a nincs időm, de látni akarlak...na hát ez az amire én ezt küldtem, miután közöltem vele, hogy mindenkinek arra van ideje amire akarja...
nem mondtam, hogy nem fejtettem ki saját szavaimmal...
És ne feledd: ha nincs válasz, az is válasz.
Én úgy értelmezem, hogy te szeretnéd, ha ő "helyet csinál"-na az életében számodra, de ehelyett azzal, hogy nem válaszol, ő üzeni neked, hogy nem vagy neki ugyanolyan fontos, mint ő neked.
Elgondolkodnék, hogy biztos kell-e nekem ez a kapcsolat, amiben nem tudja kifejteni a saját szavaival, gondolataival valaki.
Tehát számomra menni a kukába, nem is levesbe, mert abba is tartalmasabb dolgok kellenek.
Gyerekes.
Biztos elgondolkodott rajta, de ha nem egyenesen hozzá intézed a mondanivalódat, akkor könnyedén kitérhet a válaszadás elől, ha kellemetlen a téma. Jó, hogy telefonon is elmondtad.
elmondtam telefonban, aztán a vonal végén volt nagy hallgatás..:)gondoltam hátha írott formában már felfogja amit mondtam neki..de nem biztos..ha én kapnám biztos elgondolkodnék rajta akkor is, ha közhelyes..
igen, csak ennek volt előzménye és elmondtam a saját verziómat is..:)
Azért, mert személytelen az ilyen üzengetés. Miért nem a saját gondolataidat írod meg neki?
hülyének nézném azt, aki ilyet küld nekem!
közhelyes, elcsépelt, semmit mondó idézet pff mihez kezdjek vele? még csak nem is igaz!
jobb szeretem a saját gondolatokat meg azokat a beszélgetéseket, amik vezetnek valahová.
lehet, hogy az, de mégis igaz..
ezt én küldtem, annyi választ kaptam rá, hogy igaz!
Úgy értelmezném, h ha annyira fontos lennél az illetőnek, akkor szánna rád időt, érzelmeket. Vagy fordítva, hogy aki küldte, úgy érzni, hogy teneked nem annyira fontos hiába mondod
Majd... Nincs sok értelme.
Ígérettel tele a padlás.
... sehogy, hetente 100-szor jön velem szembe ez a szöveg, hol fb-on, hol egyéb fórumokon, képeslapokon...
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi, ha nektek küldenének ilyen szöveget, hogy értelmeznétek?"Néha tudomásul kell venni, hogy nem vagyunk ugyanolyan fontosak másoknak mint ők nekünk.Ezért sem hiszek az ígéretekben:a "majd jövök",meg "majd találkozunk"meg "majd elmegyünk ide oda"meg "majd kereslek"meg "szeretlek"vagy egyáltalán "számítasz valamit".Mert ha valaki azt akarja, hogy jelen legyél az életében, az helyet csinál benne.
További ajánlott fórumok: