Ez normális dolog páromtól? Én reagálom túl? (beszélgetés)
Igen, mert ritka az ilyen kapcsolat, s savanyú a szőlő.
Meg akinek jó az nem dicsekedhet, illik panaszkodni.
Amerikában pl. a politikusoknak tanítják, hogy két jó mellé kell egy kevésbé jót mondani, mert ellenszenves az, akinek bejön az élet.
"Tisztelet a kivételnek, mert normális férfiak is vannak, csak róluk itt elég kevés szó esik."
Ha ilyen fórumot nyitnék, pl. én, akkor az lenne, hogy futtatom magam, öntömjénezés, stb.
Már akkor is ezt kapja az ember, ha megemlíti...
Pedig ebben a legnagyobb hibásak mi nők vagyunk, mert ha nem maradna egy nő sem ilyen kapcsolatokban, akkor a férfiak is kénytelenek lennének átgondolni a hozzáállásukat. Az ilyen házasságból/kapcsolatokból születő, élő gyermekek meg ezt a modellt tartják elfogadhatónak, követendőnek.
Tisztelet a kivételnek, mert normális férfiak is vannak, csak róluk itt elég kevés szó esik.
Gondoljuk ezt mi. Sajnos sok nő nem így működik és nem így gondolkodik.
Szomorú mert aztán jön a frusztráltság, boldogtalanság és minden ami ezzel jár.
JajjIsstenem:)
Ezen felnevettem:)
Igen, lehet, hogy csajozott is, csak éppen pont erre nincs szüksége a fórumindítónak, hogy ezt betoljuk az arcába:)
Hát igen...ennek nagyon anyagias szaga van. Ezen még kicsit-nagyon elgondolkodni is megér egy misét.
Egyébként, hogy elment és otthagyott betegen sem volt egy elegáns lépés részéről, pláne, hogy szórakozni ment és nem egy kötelező munkahelyi üzleti vacsora volt. Habár ebben te is ludas vagy mert néma gyereknek anyja sem érti a szavát, béna gyereknek meg apja veri a....
De ez a "mi a fax bajod van"?! - ez nálam komolyabb és főben járóbb bűn. Velem egy férfi sem beszélt így soha. Nyilván meg sem engedtem volna és ők sem maguknak. Fel sem merült ez a stílus és modor. Nyilván nem vívod ki magadnak a tiszteletet és megbecsülést. Ezen is gondolkodj el. A kölcsönös megbecsülés alap egy kapcsolatban.
Ez most komoly?Kiszolgáltatod magad,pattogtatod a csemetéidet befenyítve??
Belemászol más lelki világába,csak azért,hogy később tudja mit tegyen?És most mit éreznek?
Ha ilyen a páros élet, maradok inkább páratlan.
Magamat már csak-csak nem alázom meg.
Ahogy te róla beszélsz, ő úgy viselkedik veled.
Összeilletek.
Minek, ha így is találnak maguknak "társat"? Olyat is, aki felveszi a hitelt.
Ennél jobb "párkapcsolatot" valószínű nem is szeretne. Még egy kicsit be kell törni, mert még nem tudja, hogy nem illik szólni, ha betegen otthonhagyva a "párját" bulizni megy, de előbb-utóbb megtanulja a nő, hogy ha jót akar magának, akkor nem szól.
ebben csak az a szomoru, hogy valoszinuleg az ilyen tipusu nok nem is cseszik el ezzel az eletuket. mert masmilyet nem tudnanak elni. nem veletlen, hogy milyen pasikat vonzanak be, normalis, erdekes biztos nem allna le veluk, igy maradnak ezek a lehuzosabb, leszarosabb tipusok, akiknek meg kell felelni
valahogy ezeknek a noknek soha nincs semmi sajat celjuk, onallo eletuk, es probalnak barkihez igazodni, csak legyen egy pasi, kapcsolat
ez is 4 honapja tart kabe, de mar egyutt elnek, es a pasi varja el, hogy a csaj majd vesz lakast? ez nem gaz, de az igen, hogy egyszer nelkule ment bulizni?
További ajánlott fórumok:
- Kötözködő anyós vagy én reagálom túl?
- Kaptam virágot a páromtól, de szó szerint szinte csak "odadobta". Mit tegyek ilyenkor?
- Mindjárt bőgök! Én reagálom túl? 24/L
- Normális dolog ez a páromtól? Kezdek a sírás határán lenni
- Szerintetek jogos volt a páromtól hogy ilyeneket vágott a fejemhez?
- Szerintetek van valami még köztük, vagy én reagálom túl?