Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Esküvői meghívót kaptunk. A vacsorára is hivatalosak vagyunk? fórum

Esküvői meghívót kaptunk. A vacsorára is hivatalosak vagyunk? (tudásbázis)

1 2
5. gallipoli1 (válaszként erre: 3. - Ariettina)
2013. márc. 25. 21:04

Szia

Lehet hogy egy álló fogadás lesz, itallal hidegtallal, utána a szertartások és mindenki megy haza. Lehet h így olcsóbban jönnek ki vagy nem is lesz sok vendég. Persze ez csak az én olvasatom :)

4. 7adb785833 (válaszként erre: 3. - Ariettina)
2013. márc. 25. 21:04

szia..

kérdezz rá,hogy ez mit jelent,hogy úgy készüljél ruhaügyileg..vigyél -e úgy ruhát,hogy a vacsorához átöltözz..emailben megkérdezed nem kellemetlen ..és akkor tiszta az ügy,nem kell kombinálni.

én is jártam így..és ez az jelentette,hogy vacsorára nem voltam hivatalos.meg is sértődtem..de elvittem az ajándékot..a lelkem tiszta ,ami illendő volt azt megtettem.

2013. márc. 25. 21:00

sziasztok

ma megérkezett a címemre egy esküvői meghívó. A lánnyal egyetemre jártunk együtt, barátnők voltunk, aztán őt több 1000 km-re sodorta az élet.

Most esküvője lesz, és meghívott rá, de kb. 2 éve találkoztunk utoljára, azóta meg kb. 5 e-mailt váltottunk. Jelezte e-mailben, h küldi a meghívót.

E-mailben kérdezte, h párommal vagy egyedül mennék.

Most megjött a meghívó, melynek szövege, h várnak a 13 órakor kezdődő fogadásra, és az utána következő szertartásokra.

Ez mit jelent? H vacsorára nem várnak?

2013. márc. 25. 20:57
Talán: meghívtak esküvőre?
2013. márc. 25. 20:56
Esküvői meghívó - mit jelent?
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook