Esküvő 2012 - gyertek tervezzünk együtt! :) (beszélgetés)
hát, én nem ajánlom esküvőre a balerinát...egyszerűen nem szép sztem a ruhához. meg abban nem úgy áll az ember lába...a magassarkúban kecsesebb az ember, szebb a vádli, máshogy tartja magát.
az én menya- és menyecskecipóm kínaiból volt 3e-ért (ugyanaz a modell fehérben és feketében), reggel 9-től másnap hajnalig rajtam volt, buliztam ezerrel, és csak hajnalra kezdett zavarni...szóval lehet ilyet találni.
Nem a polgári szertartások képei a lényegesek...mert az kit érdekel ahogyan aláírunk egy papírt?
Engem nem...
A kreatív fotózást viszont egyáltalán nem mindegy, hogy ki fényképezi és hogyan.
Elég ha megnézed egy fotós képeit és összehasonlítod őket egy esküvői fotóséval.
A különbség elég nagy!
Ügyes vagy akkor :D
Nálunk az anyakönyvibe volt egy kis nem egyezés csütörtökön. Én bevonuló zenének kinéztem egy szép számot, hogy kiírjuk cd-re és arra fogunk bevonulni. De a párom meg orgonát szeretett volna...így akkor ő "győzött". Végül is nem csak nekem lesz esküvőm, hanem neki is :) Most én engedtem, legközelebb ő fog:))
Nálam is az a gond, hogy nem tudom az árakat.
Konkrétan nem barát... A párom legjobb barátjának a jelenlegi párja.
Kb. 4 hónapja. És kétszer találkoztunk vele.
Mivel nem egy városban lakunk így nincs is vele igazából semmilyen kapcsolatunk sem.
A számát sem tudjuk, de most megkerestem a neten és írtam neki egy e-mail.
Talán így közelebb jutunk a megoldáshoz.:)
Igen... De ugye nem tudunk semmi konkrétumot a baráti árról. :(
Plusz ő okés, hogy fotós...de nem kimondottan esküvői fotós.
És azért ezeket a képeket fogjuk nézegeti életünk végéig.
Sziasztok!
Ne haragudjatok a kérdésért, tudom már beszélgettetek erről. . . de nálam most merült föl a kérdés.
Úgy volt, hogy a fényképeinket a párom legjobb barátjának a barátnője készíti majd, aki fotós.
De találtam egy profi esküvő fotóst a neten. Egy hölgyet, nekem fontos, hogy NŐ legyen. :)
Akinek két csomagja is van ami szóba jöhetne, de az árakkal nem vagyok tisztában. . . Segítenétek?
Szóval, az egyik csomag 4 órás amiért 120 db képet kapnánk durván 90ezerért.
A 8 órás csomaggal viszont 200-250 db képet kapnánk, ennek az ára durván 180ezer, amiből viszont kaphatnánk 50ezer kedvezményt - egy akció keretein belül.
De mint azt már említettem nektek:
nálunk nem lesz lagzi és csak polgári szertartásunk lesz, templomi nem. Valamint a vacsiról már nem szeretnénk képeket. . .
Szerintetek mi legyen???
Természetesen még az is lehet, hogy minden marad a régiben. Nyilván az ismerősünk sem ingyen vállalná a dolgot (pontos összeget nem is tudok), de nyilván baráti árat mondana a végén. :)
Igen, én is általában a szememre helyezem a fő hangsúlyt. Bár én egyszerűen csak fekete szempillaspirállal szoktam jó nagyokká varázsolni őket.
Egyébként lehet ám növeszteni a szempillákat!
Én ricinusolajat használok már nagyon régen, nem állandóan csak néha-néha.
Gyógyszertárban lehet kapni, persze vigyázni kell, hogy csak a pilláidat kend be vele egy fültisztító pálcika segítségével, hogy a szembe ne kerüljön az olajból.
Ha pár napig minden este bekened (lefekvés előtt, reggel pedig smink lemosóval áttörlöd), akkor pár nap után már látványos lesz az eredmény!
Én a hajamra is használom, mert most növesztem egy kicsit, csak hajpakolásként föl kell picit melegíteni az olajat.
De szemöldökre is kiváló, ha mondjuk túlszeded. :D
Még nem tudom... Nem szeretnék túl erős sminket, de olyat sem ami teljesen egyszerű... :)
Ezért lesz előbb egy nagykezelés és amikor helyrejön a bőröm csinálunk egy próbasminket, hogy lássuk mi az ami még tetszik is magamon.
Május 18.-án lesz, pénteken. :)
A hajam nagyon jó fazonra van vágva, rövid - még vállig sem ér. Így csak fátylam lesz, a hajammal nem történik semmi extra.
De szerintem így is szép lesz, már a próbán is jól nézett ki. :)
További ajánlott fórumok:
- Ki szeretne pár kg-ot leadni? Gyertek, csináljuk együtt 04. 26-tól!
- Új év, új élet!Gyertek kezdjük együtt!BUÉK 2010!
- Együtt könnyebb- fogyni vágyók a XV. kerületből gyertek, írjatok!
- Testkontrollt, mint életmódot gyakorló, gyertek, együtt könnyebb!
- Káposzta leves diétához keresek társakat. Most kezdeném, gyertek fogyjunk együtt!
- Akiknek 2009. május 22-én, 23-án volt az esküvőjük, gyertek!