Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Esküvő 2009-ben fórum

Esküvő 2009-ben (beszélgetés)

❮❮ ... 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 ... ❯❯
396. 1e8f358d6a (válaszként erre: 394. - Renibaba25)
2009. jan. 5. 15:51

nem te vagy az első, aki ezt megkérdezte tőlem, de teljesen jogos a kérdés. Szerencsére nagyon hasonló az ízlésünk a sógornőmmel. Pl. a dekoráció bordó-fehér lesz, a koszorúslányok is bordó ruhában lesznek. A ruháink, csokraink, hajunk stb. természetesen saját döntés lesz, ebbe nincs beleszólása a másiknak.

A kaja a hagyományos felállás (még nem fixáltuk le, de valószínű ez lesz)

-újházi tyúkhúsleves

-sült és rántott húsok, rántott gomba és sajt

-burgonya és rizs köret, savanyúságok

-kétféle pörkölt (marha és vaddisznó (rokon nagy vadász)

éjfélkor töltött káposzta és hidegtálak. Az esküvői tortáról még nem döntöttünk, bazi nagy lesz, az biztos.:)

395. renibaba25 (válaszként erre: 388. - Veronika27)
2009. jan. 5. 15:48

na milyen a ruhakínálat?

nagyon kiváncsi vagyok:) én szombaton nézek majd először szét a ruhák között a debreceni kiállításon.

tényleg az előző években volt már valaki a debrecenin, mi a véleményetek róla?

394. renibaba25 (válaszként erre: 393. - 1e8f358d6a)
2009. jan. 5. 15:45

üdv neked!

érdekes lehet egy dupla esküvő, meg számomra furcsa is egy kicsit, hiszen én legalább is, szeretném egydivé tenni az esküvőmet, úgy ahogyan nekem a legjobban tetszik, de hogy lehet ezt megoldani, ha van még egy másik pár is? ... mindegy ez csak elmélkedés, jó zservezést nektek, a mi esküvőnk június 13.án lesz

2009. jan. 5. 15:30

Sziasztok! Ha lehet csatlakoznék. Július 18-án lesz az esküvőnk. Érdekessége, hogy dupla esküvő lesz, a párom húgáékkal közösen.

Mivel most döntöttük el, hogy mi is idén házasodunk össze, a ruhát még csak ezután foglalom le. Minden egyéb már megvan (sóginőmék már nyáron lefoglalták a legfőbb dolgokat).

Eddig úgy néz ki, hogy kb. 117-en leszünk, de ez még változhat. :)

2009. jan. 5. 13:02

nem, max. 80 főre számítunk, de az a max, kb. 40 meghívót rendelünk.

de még össze kell számolnunk:)

milyen a ruha kínálat?

391. Veronika27 (válaszként erre: 389. - F65231edcb)
2009. jan. 5. 12:44
Nagy lagzitok lesz? Csak azért kérdem, mert a meghívókat féláron is ki lehet hozni kis időráfordítással saját kezűleg.
2009. jan. 5. 12:42
Bumli a kutya, bocsánat!!!
2009. jan. 5. 12:42

Lilimia!

lehetséges, hogy rólad szólt egy riport a Cosmóban?

mert nagyon hasonlítasz arra a lányra, és neki is Bumli volt a neve, meg a város is stimmel!

le a kalappal, hogy ilyen talpraesett és vidám lány maradtál annak ellenére, ami történt veled!

jó készülődést az esküvőhöz!

amúgy ma partizánkodtam egy kiscit és nézegettem meghívókat.

hát nem valami olcsók, de muszáj hamarosan megrendelni, mert kifutunk az időből!

minden menyasszonynak jó szervezést, készülődést!

2009. jan. 5. 12:34
Ma megyünk megnézni a helyi menyasszonyi ruha kínálatot. Ha hazaértem, megírom milyen volt :D Bár nem számítok sok jóra:)
387. renibaba25 (válaszként erre: 384. - Lilimia)
2009. jan. 5. 11:59
szia lilimia, már hiányoltunk, sajnálom hogy nem vagy jól, de hidd el a nagy napon minden rendben lesz, szerintem te nem is tűrnéd hogy máshogy legyen:) igy az irásaidből kitartónak és erősnek tűnsz, minden rendben lesz
386. lilimia (válaszként erre: 385. - Veronika27)
2009. jan. 4. 20:43
Dejódejó! :)
385. Veronika27 (válaszként erre: 384. - Lilimia)
2009. jan. 4. 20:28

Sajnálom, hogy így állsz:(

A kérdésedre a válasz a 359. hozzászólásom:)

384. lilimia (válaszként erre: 380. - Veronika27)
2009. jan. 4. 19:56

Most a meghívók jönnek :) Ja és a zene is össze van válogatva a rock-lagzira! 3 cd :)

Hát úgy amúgy nincsenek rendben a dolgok, de van ami van... Tombol a depresszióm, és a bpd-m, ezért vagyok csak nagyon ritkán, ráadásul a változatosság kedvéért megint beteg lettem. Nagyon remélem hogy az esküvőm az epilepsziás rohamok és minden egyéb betegség elkerül. Legalább azon az egy napon legyek tökéletesen jól! De akkor is Bodoricsné leszek április 4-én ha kórházi ágyban kell betolni!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nálatok minden ok? Bejelentkeztetek már?

2009. jan. 4. 19:21
és még sok mindent meg kell szervezni!
2009. jan. 4. 19:20

remélem!

de hamar itt lesz a nagy nap!

381. Veronika27 (válaszként erre: 378. - F65231edcb)
2009. jan. 4. 19:06

Szia Íriszke!Üdv köztünk!

Ez így szokott lenni. Foglalkozol vele, tehát álmodsz róla. Így voltam a vizsgák előtt, rémálmomban megbuktam, de a valóságban egyszer sem:) Szóval ne aggódj, az ellenkezője fog teljesülni!:)

380. Veronika27 (válaszként erre: 377. - Lilimia)
2009. jan. 4. 19:05

Minden dolog, akár kicsi előrelépés, akár nagy, már haladás :)

Nagyon el voltál veszve.

Amúgy minden rendben?

379. lilimia (válaszként erre: 378. - F65231edcb)
2009. jan. 4. 18:55
Amikor sokat foglalkozok az esküvőszervezéssel én is mindig valami katasztrófát álmodok végig :D
2009. jan. 4. 18:39

sziasztok lányok!

nálunk a nagy nap: április 25.

Gratula Callista a babához!

mi még nagyon elvagyunk maradva a szervezéssel, tegnap elkezdtem olvasni a fórumot az elejétől kezdve, láttam, hogy mindenki hogy izgul meg már megszervezett mindent, nekem pedig rémálmom volt múlt éjjel, el is maradt az esküvőm:((

persze csak az álmomban

377. lilimia
2009. jan. 4. 17:24

90 nap és esküvő :)

Végül két menyasszonyi ruhám lesz. Pontosabban egy, mert az egyik a házat fogja őrizni.

Barátnőm megvarrja az álomruhát!!!!!!!!!!!!!!

Ja és másik barátnőm gyöngyből csinálja a csokrom. 5 szál liliom.

Na milyen fejlemények? :)

376. Veronika27 (válaszként erre: 374. - Renibaba25)
2009. jan. 4. 11:45
Nem irígyellek :) Barátnőméknél is közel 200 vendég volt, és 2 terem volt összenyitva. Furcsa volt.
375. renibaba25 (válaszként erre: 374. - Renibaba25)
2009. jan. 4. 11:10
ja igen max 200 személyt szeretnénk, többek között azért is , mert a terem szűkös lenne ha ennél többen lennénk
374. renibaba25 (válaszként erre: 373. - Veronika27)
2009. jan. 4. 11:08
de jó neked, hogy ilyen szép csini avendéglistátáok nálunk a családok részéről kb 90 személyt irtak össze (rokonok, családi barátok) és a párom meg én kb 170 személyt számoltunk akiket meg kellel hivni( barátok, kollégák, üzlettársak, stb)... ugyhogy el kell kezdenünk megvágni a listát, vagy több körben kiosztani a meghívókat... ez még kemény menet lesz.
373. Veronika27 (válaszként erre: 370. - Babarózsa84)
2009. jan. 3. 19:09

Szívesen!:)

Huh lemérem majd a gyűrűpárnát, de fel kell kutatnom a mérőszalagot, hirtelen nincs kéznél:)

A tortadísz szerintem kicsit nehéz, de egy örök emlék marad utána:) Eddig mindenkinek tetszett a családban.

Már nem is tudom, hogy hol találtam a mézeskalácsot. Én úgy szeretném, hogy a kettő együtt összeragasztva legyen, s tüllbe csomagolva. Szerencsémre egy szomszéd néni elvállalta, aki ezzel foglalkozik.

Ma összeszámoltuk a vendégeket, eddig 49 fő kb. A külföldiek fele még nem is tudja :) Szerintem még ebben a hónapban elvisszük nekik a meghívókat. Elég keveset akar a párom meghívni, csak a legfontosabb embereket, eddig 5 fő a biztos, további 5 fő pedig bizonytalan.

372. Veronika27 (válaszként erre: 369. - Csvike)
2009. jan. 3. 19:01
A szalvétagyűrűkre az az ötletem, hogy veszek valami szép szélesebb szalagot, azt elvágom, összeragasztom kör alakúra, és veszek/teszek rá matricát, pl szív formájút. Ez így elég olcsón kijön és nagyon szép is, láttam már ilyet és nagyon tetszik.
371. Veronika27 (válaszként erre: 368. - Csvike)
2009. jan. 3. 18:59

Nézd meg az adatlapom, s a képeket láthatod a ruha elképzeléseket. Sajnos hozzám legközelebb Kecskeméten van olyan szalon, amelyik ilyen ruhákat forgalmaz :( De a jövő héten anyummal benézek ide a makói szalonba, ki tudja, talán mégis megtetszik egy mezei fehér ruha :)))

Tényleg nem lesz egyszerű a tietek a két helyszín miatt.

Egyébként ha van jó nyomtatótok, akkor nem nehéz meghívót csinálni.

370. Babarózsa84 (válaszként erre: 366. - Veronika27)
2009. jan. 3. 17:47

Köszönöm szépen,sok jó dolgot találtam. Ha megkérnélek, lemérnéd nekem a gyűrűpárnát? Nem találom a méreteit. Egyébként a tortadísszel meg vagy elégedve? Szép a kialakítása?

Azt a jó kis mézeskalácsot hol találtad? Nagyon tetszik! :)

Nekünk sem lesz olyan nagy esküvőnk, kb. 60 fővel számolunk!

369. csvike (válaszként erre: 366. - Veronika27)
2009. jan. 3. 17:09
A szalvétagyűrűket miből csináljátok? Én is szeretnék, viszont a készen vehetők eléggé drágák, ha azzal számolok, hogy minden vendég elé kerüljön...
368. csvike (válaszként erre: 359. - Veronika27)
2009. jan. 3. 17:02

Jól haladnak a dolgaitok. :) Ruhával kapcsolatban van valami elképzelésed?

Mi Borsod megyeiek vagyunk, és két helyszíenes lesz az esküvő, az egyik kis faluban lesz a polgári szertartás, míg a másikban az egyházi, csak hogy ne legyen olyan egyszerű a dolog. :) Bízom benne, hogy sikerül majd megszervezni, hogy mindenki jó helyen legyen akkor, és amikor kell.

Miskolcon is lesz esküvői kiállítás, ha jól tudom jan. 17-18-án, és én is tervezem, hogy ellátogatok oda. Valahol muszáj lenne találnom olyan meghívót, ami tetszik, mert lassan meg kellene csináltatni őket. És ki tudja, talán szembe jön ott egy-két jó ötlet.

367. RTimi (válaszként erre: 340. - Renibaba25)
2009. jan. 3. 11:13
A lámpaeregetést megrendelés előtt próbáljátok ki! Nem egyszerű ám felengedni, vigyázni kell rá nagyon, és ha számoltok az estére enyhén spicces vendégekkel, akkor nem biztos, hogy annyira sikeres lesz! :)
❮❮ ... 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook