Esküvő 2009-ben (beszélgetés)
nem te vagy az első, aki ezt megkérdezte tőlem, de teljesen jogos a kérdés. Szerencsére nagyon hasonló az ízlésünk a sógornőmmel. Pl. a dekoráció bordó-fehér lesz, a koszorúslányok is bordó ruhában lesznek. A ruháink, csokraink, hajunk stb. természetesen saját döntés lesz, ebbe nincs beleszólása a másiknak.
A kaja a hagyományos felállás (még nem fixáltuk le, de valószínű ez lesz)
-újházi tyúkhúsleves
-sült és rántott húsok, rántott gomba és sajt
-burgonya és rizs köret, savanyúságok
-kétféle pörkölt (marha és vaddisznó (rokon nagy vadász)
éjfélkor töltött káposzta és hidegtálak. Az esküvői tortáról még nem döntöttünk, bazi nagy lesz, az biztos.:)
na milyen a ruhakínálat?
nagyon kiváncsi vagyok:) én szombaton nézek majd először szét a ruhák között a debreceni kiállításon.
tényleg az előző években volt már valaki a debrecenin, mi a véleményetek róla?
üdv neked!
érdekes lehet egy dupla esküvő, meg számomra furcsa is egy kicsit, hiszen én legalább is, szeretném egydivé tenni az esküvőmet, úgy ahogyan nekem a legjobban tetszik, de hogy lehet ezt megoldani, ha van még egy másik pár is? ... mindegy ez csak elmélkedés, jó zservezést nektek, a mi esküvőnk június 13.án lesz
Sziasztok! Ha lehet csatlakoznék. Július 18-án lesz az esküvőnk. Érdekessége, hogy dupla esküvő lesz, a párom húgáékkal közösen.
Mivel most döntöttük el, hogy mi is idén házasodunk össze, a ruhát még csak ezután foglalom le. Minden egyéb már megvan (sóginőmék már nyáron lefoglalták a legfőbb dolgokat).
Eddig úgy néz ki, hogy kb. 117-en leszünk, de ez még változhat. :)
nem, max. 80 főre számítunk, de az a max, kb. 40 meghívót rendelünk.
de még össze kell számolnunk:)
milyen a ruha kínálat?
Lilimia!
lehetséges, hogy rólad szólt egy riport a Cosmóban?
mert nagyon hasonlítasz arra a lányra, és neki is Bumli volt a neve, meg a város is stimmel!
le a kalappal, hogy ilyen talpraesett és vidám lány maradtál annak ellenére, ami történt veled!
jó készülődést az esküvőhöz!
amúgy ma partizánkodtam egy kiscit és nézegettem meghívókat.
hát nem valami olcsók, de muszáj hamarosan megrendelni, mert kifutunk az időből!
minden menyasszonynak jó szervezést, készülődést!
Sajnálom, hogy így állsz:(
A kérdésedre a válasz a 359. hozzászólásom:)
Most a meghívók jönnek :) Ja és a zene is össze van válogatva a rock-lagzira! 3 cd :)
Hát úgy amúgy nincsenek rendben a dolgok, de van ami van... Tombol a depresszióm, és a bpd-m, ezért vagyok csak nagyon ritkán, ráadásul a változatosság kedvéért megint beteg lettem. Nagyon remélem hogy az esküvőm az epilepsziás rohamok és minden egyéb betegség elkerül. Legalább azon az egy napon legyek tökéletesen jól! De akkor is Bodoricsné leszek április 4-én ha kórházi ágyban kell betolni!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nálatok minden ok? Bejelentkeztetek már?
remélem!
de hamar itt lesz a nagy nap!
Szia Íriszke!Üdv köztünk!
Ez így szokott lenni. Foglalkozol vele, tehát álmodsz róla. Így voltam a vizsgák előtt, rémálmomban megbuktam, de a valóságban egyszer sem:) Szóval ne aggódj, az ellenkezője fog teljesülni!:)
Minden dolog, akár kicsi előrelépés, akár nagy, már haladás :)
Nagyon el voltál veszve.
Amúgy minden rendben?
sziasztok lányok!
nálunk a nagy nap: április 25.
Gratula Callista a babához!
mi még nagyon elvagyunk maradva a szervezéssel, tegnap elkezdtem olvasni a fórumot az elejétől kezdve, láttam, hogy mindenki hogy izgul meg már megszervezett mindent, nekem pedig rémálmom volt múlt éjjel, el is maradt az esküvőm:((
persze csak az álmomban
90 nap és esküvő :)
Végül két menyasszonyi ruhám lesz. Pontosabban egy, mert az egyik a házat fogja őrizni.
Barátnőm megvarrja az álomruhát!!!!!!!!!!!!!!
Ja és másik barátnőm gyöngyből csinálja a csokrom. 5 szál liliom.
Na milyen fejlemények? :)
Szívesen!:)
Huh lemérem majd a gyűrűpárnát, de fel kell kutatnom a mérőszalagot, hirtelen nincs kéznél:)
A tortadísz szerintem kicsit nehéz, de egy örök emlék marad utána:) Eddig mindenkinek tetszett a családban.
Már nem is tudom, hogy hol találtam a mézeskalácsot. Én úgy szeretném, hogy a kettő együtt összeragasztva legyen, s tüllbe csomagolva. Szerencsémre egy szomszéd néni elvállalta, aki ezzel foglalkozik.
Ma összeszámoltuk a vendégeket, eddig 49 fő kb. A külföldiek fele még nem is tudja :) Szerintem még ebben a hónapban elvisszük nekik a meghívókat. Elég keveset akar a párom meghívni, csak a legfontosabb embereket, eddig 5 fő a biztos, további 5 fő pedig bizonytalan.
Nézd meg az adatlapom, s a képeket láthatod a ruha elképzeléseket. Sajnos hozzám legközelebb Kecskeméten van olyan szalon, amelyik ilyen ruhákat forgalmaz :( De a jövő héten anyummal benézek ide a makói szalonba, ki tudja, talán mégis megtetszik egy mezei fehér ruha :)))
Tényleg nem lesz egyszerű a tietek a két helyszín miatt.
Egyébként ha van jó nyomtatótok, akkor nem nehéz meghívót csinálni.
Köszönöm szépen,sok jó dolgot találtam. Ha megkérnélek, lemérnéd nekem a gyűrűpárnát? Nem találom a méreteit. Egyébként a tortadísszel meg vagy elégedve? Szép a kialakítása?
Azt a jó kis mézeskalácsot hol találtad? Nagyon tetszik! :)
Nekünk sem lesz olyan nagy esküvőnk, kb. 60 fővel számolunk!
Jól haladnak a dolgaitok. :) Ruhával kapcsolatban van valami elképzelésed?
Mi Borsod megyeiek vagyunk, és két helyszíenes lesz az esküvő, az egyik kis faluban lesz a polgári szertartás, míg a másikban az egyházi, csak hogy ne legyen olyan egyszerű a dolog. :) Bízom benne, hogy sikerül majd megszervezni, hogy mindenki jó helyen legyen akkor, és amikor kell.
Miskolcon is lesz esküvői kiállítás, ha jól tudom jan. 17-18-án, és én is tervezem, hogy ellátogatok oda. Valahol muszáj lenne találnom olyan meghívót, ami tetszik, mert lassan meg kellene csináltatni őket. És ki tudja, talán szembe jön ott egy-két jó ötlet.
További ajánlott fórumok:
- Mi az, amit nagyon szeretnél, hogy megtörténjen 2009-ben?
- Lakáshitel 2009-ben?
- Rossz helyre utalt a cég, ahol 2009-ben dolgoztam!
- Meg tudná valaki mondani mikor lesz a szóbeli érettségi 2009-ben? Vagy ez iskolánként változó?
- Van egy 2009-ben vásárolt 10db-os gy. jegyem, már 2 jegy hiányzik belőle. 2600 Ft-ért vettem. Utazhatok még vele?
- Szült valaki Hatvanban 2009-ben?