Esküvő 2009-ben (beszélgetés)
Igazából mindegy csak ne a dunántúl legyen.AZ ár meg annyira nem számít elösször úgy is meg nézzük mi a kínálat.
Az ember életében megy egyszer megy nászútra.Meg ha úgy is kiadja a pénzt akkor kényeztessék már el az embert bár azzal nem sok helyen foglalkoznak hogy jól is érezze magát a vendég.
szia Veronika!
Megnéztelek én is! Mondhatom...gyönyörű leszel!:)
ha tudnátok valami jó utazási irodákat ajánlani szóljatok, főleg azok érdekelnek akinek vannak jó ajánladatik valami jó kis szigetekre pl. Madeira.
én eddig csak a grendal utaztam
Erdély nekem is eszembe volt, de hát az sem lenne olcsó :(
Nekem a rokkantnyugdíjam és a fogyatékossági járadékom elmegy rezsire, telefonszámlára, meg van kisjövedelműeknek egy konyha ahonnan napi 100Ft-ért hozunk egy adag ebédet. Ádám keresetéből meg ennivaló, kutyatáp, meg félre is kell tenni.
Szóval kb 45 fővel együtt fogunk nászutazni, de igazából nem bánjuk. Bükkszentkereszt gyönyörű, és ott lesz rengeteg barátunk és kedves ismerőseink.
Basszus most jut eszembe hogy Bakonynánán ott a nyaraló!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D Na nekem is ennyi eszem van.... :D De jó hogy felhoztátok a témát :D
Mi nászútra Bükkszentkeresztre megyünk egy általam szervezett szerepjátékos táborba :D:D:D:D De ha valami csoda folytán lesz kb 700ezrünk akkor rohanunk Törökországba :)
Én amúgy Korfut ajánlanám. 2 hetet töltöttem ott és és és és ééééééééééés csodálatos. Kellemes, hangulatos, meseszép, és romantikus!!!!!!!!!!!!!!!
Hat igen, a naszut...
Ha sikerul alberletbe mennunk, akkor elmarad a naszut, mivel itt eleg borsos aruak az albik, es ugyebar en meg nem dolgozom meg.
Kulonben mi Tuneziaban gondolkoztunk, vagy roman vagy bolgar tengerpart, csak piszok messze van kocsival. Mondjuk amugy meg olcso.
Szloven tengerpartot tudom ajanlani, nagyon szep!
Talan ha a parom ra tudom beszelni, akkor a horvat tengerpartot azert nem hagyjuk ki. Ha csak egy hetvegere is, de szeretnek menni.
Mas: rendeltem a teszveszrol a ruhahoz illo bordo csuklopantot es nyakpantot 2500Ft-ert a kettot attol a csajszitol, akitol ugyanott a combcsipket is rendeltem. Nagyon szep, kezzel keszitett, majd rakok fel rola kepet.
Erdély gyönyörű hely, eddig kétszer voltunk, sajnos a tengerig nem mentünk el. :( De egyszer valamikor lehet összejön az is. :)
Csodafriss a levegő a hegyekben, csönd van, stb. Nagyon jó választás.
Erdély... Én hűvöset akarok és hegyeket. No meg a repülő nálam kizárásos ok :D
Utolsó két nap meg lehet, hogy elmegyünk a tengerre, mert még soha nem láttam...
de mi még nem döntöttünk nászút ügyben:(
lehet, addigra már hárman leszünk, így nem akarok nagyon messzire menni, nekem megfelelne belföld is:))
Sziasztok!
Mi Egyiptomba utazunk nászútra, nagy álmunk régóta. :)
Kanári szigetek?
nekem az az álmom:))
csajok gondolkodtok már azon, hogy hova utaztok nászútra?
mi épp a tegnap beszéltünk erről a párommal és úgy néz ki hogy valami kis cuki szigetre mennénk, talán Madeirara, volt már valaki közzületek ott? ja és valami más jó kis szigetecskét is ajánlhatok mert még nem hoztunk végleges döntést
igen, csak sajnos Zsoltim teljesen lelkibeteg, és nagyon fáj, hogy ezt látom
modjuk én ezt a verziót akartam alapvetően, de nem ezen az áron és nem így:((
Igen, igazad van! En is ezt szerettem volna, csak ebedet, hogy aztan meg este lehessen jot bulizni...
Nalunk a szuleim fizetnek, hat valahogy tul kell elni :-S
De igazad van, ne szoljon bele az anyosod!!! Ez nem az o dolga, a sajatjan meg mar tul van, abba o is beleszolhatott, de a tietekbe nem!
igen, mi fizetünk mindent, és
UTÁLJUK A LAKODALMAKAT,
NEM SZERETNÉNK HA LENNE ÉS NEM IS LESZ.
nem fér bele, ez a mi napunk lesz és mi nem éreznénk jól magukat ezért nem tartunk lakodalmat sem.
sajnálom, ha valakinek nem tetszik, mi nem tartozunk senkinek, akinek nem tetszik ha nem lesz lakodalom (család) nem kell eljönni!
ennyi
azért mi fizetünk mindent, hogy még véletlenül se érezzék azt, hogy beleszólásuk van bármibe is!
szóval így marad a nagyon szűk körű ebéd
Sziasztok Lányok!
Elszeretném adni mennyasszonyi ruhámat kiegészítőkkel 42-es fehér pánt nélküli, hátul füzős mai divat ruhája!Valamint 2 koszorus lány ruha( bordó fehér)
Tel.:0630/6477336
További ajánlott fórumok:
- Mi az, amit nagyon szeretnél, hogy megtörténjen 2009-ben?
- Lakáshitel 2009-ben?
- Rossz helyre utalt a cég, ahol 2009-ben dolgoztam!
- Meg tudná valaki mondani mikor lesz a szóbeli érettségi 2009-ben? Vagy ez iskolánként változó?
- Van egy 2009-ben vásárolt 10db-os gy. jegyem, már 2 jegy hiányzik belőle. 2600 Ft-ért vettem. Utazhatok még vele?
- Szült valaki Hatvanban 2009-ben?