Erotikus levelezés (beszélgetés)
Szerintem olyan nincs,hogy egy embernek minden vágya teljesül! Nem úgy vagyunk kitalálva! Ha a legutolsó teljesült,hát majd kitalál egy újabbat!:) Kizárt dolognak tartom,hogy ha az életben is olyan jó egymással,mint írásban,hogy akkor véget is érjen a dolog! Inkább akkor kezdődik! Ha az első megvolt,és jó volt,akkor kell a 2. is,meg a 3.,aztán már reggel is..stb
Szóval,nincs olyan,hogy na ez is kipipálva és pont,itt a vége!
Nem vettem el! A lehetőség megvan, de te is tudod, miként a levelezőpartnered is, hogy a valóságban soha nem fog bekövetkezni a dolog.
Mindig voltak olyan nők-, asszonyok az életemben, akiknek szívből udvarolhattam és akik szívből udvaroltattak maguknak. Játék volt és nem több. Egy-egy találkozás, amikor cukrászdába, moziba, vagy kirándulni mentünk, s volt, hogy eljátszottuk, mintha régi házasok-, első randizók, kibékülő házasfelek, éppen egymásra találó személyek, munkatársak, stb. vagyunk. Az erotikus kommunikáció végső határáig is elmentünk sokszor, de azt sosem léptük át. A határt érezni kell. Az még belefér, hogy kezet csókolsz, hogy áhítattal beleszimatolsz a hajába, hogy milyen finom illatú az új samponja, de sosem csókolod meg, vagy sosem fogod meg a mellét. Ugyanez a helyzet az erotikus levelezéssel. Az erotika törékeny porcelán, amit csak egyszer lehet eltörni és örökre csorba marad. Egy beteljesületlen erotikus levelezés ugyanolyan teljes értékű, mint a beteljesedett. A fent említett határ átlépése után ugyanis új terület kezdődik, a testi szerelem birodalma. Az pedig még veszélyesebb terep!
:DD
Az a pár év pont jó!
Visszajövök de ahhoz kell egy kis idő!!!
Addig írj valamit Te nekem!!!:))Privátba!!
;)
Idővel!:)))
Jó?
Megbolygatnálak!:DDDD
Hisz tudod!:DD
Minden szavát imádom és élvezem...! :)
De,mint az "élőben",itt is fontos,hogy egy hullámhosszon legyünk!:)
További ajánlott fórumok:
- Ha az emberek a párjuk összes mozzanatáról, beszélgetéséről, levelezéseiről, akár gondolatairól tudnának, vajon hányan maradnának együtt?
- Ti vissza szoktátok olvasni a régi e-mailes levelezéseiteket, sms-eket? Amik azoktól jöttek, akik fontosak nektek?
- Tudnátok nekem egy e-mail vagy egy levelezési címet adni adócsalás bejelentéséhez?
- A munkahelyemen nem tudok belépni a gmail levelezésembe, lehet, hogy letiltották?
- Női levelezés
- Gmail levelezésnél látja az első levelet, akinek továbbítva küldöm?