Erkölcs vagy féltékenység (beszélgetés)
Én ha imádom a férjem, egyúttal tisztelem is, és még viccből sem ülök más férfi ölébe, még egy fotó erejéig sem.
Most ne problémázz ezen. Nekem is volt kolléganőm aki hasonlóan viselkedett céges bulin, közben imádta a férjét.
Nem tudom a férjed mutatta a fotókat, vagy közösségi portálon láttad mag,ha a férjedtől 1000% semmi gond, ha portálon akkor se kell pánikba esni, beszéld meg vele higgadtan, ne tegyen ilyet többet, mert ez téged nagyon zavar.
Hát én sem irigyellek. Te ismered a férjed, elvileg neked érezned kell, hogy mi az igazság, de egy ilyen helyzetben tele lehetsz kérdőjelekkel. Szerintem egy bulinak vannak határai.
Az is érdekes kérdés, hogy a képeket ő muatta-e meg, mert ha igen, akkor valószínűleg tényleg nem szégyenli és takargatja őket, tehát valószínűleg nem érez miatta bűntudatot. Ha máshonnan láttad meg, az rosszabb.
Több elkapott pillanatkép volt, nem beállított képek voltak! ( szerintem)
Egyszerűen nagyon megdöbbentem amikor megláttam a fényképeket, férjem szerint vörös lett a fejem. Én ilyet soha nem csinálnék, persze még vagy öt képen átöleli a csajt, de csak mindig azt az egyet. Számomra inkább ez a gyanús, és tudom, hogy az olyan típusú nők az estei
Az is érdekes lehet, hogy egy elkapott pillanat volt, lesifotó, vagy tudták, hogy fényképezik őket és beállított kép volt .....
Ilyenek ezek a céges bulik.Minden megtörténhet...:D
Végül is lehet tényleg igazat mond,bár abban nem tudom mi a buli,hogy egymás ölében üldögélünk...persze az is lehet,hogy megcsalt,ilyen munkahelyi bulikba gyakran megesik,de ha így is lenne sem sok az esély,hogy megtudd,úgyhogy szerintem nyeld le a dolgot,mást úgy sem tudsz tenni!
Hát nem tudom.. nekem se tetszene, ha "buliból" a párom ölébe ülne akármelyik kolleganője.
Nem vagyok feltekeny tipus, de ez tsztesegtelen.Jo magam egy kave meghivast is visszautasitok a felre ertesek elkerulese erdekeben.A ferjem ismerve pedig, ha egy mereszebb holgy probalkozna az olebe ulni... hat nem szeretnek a holgy helyeben leni.
Szia.
Én féltékeny típus vagyok,nekem tuti szarul esne a dolog,egy biztos a kedves kolegína rá van szálva a férjuradra
Ez is egy lehetséges verzió.
Azt, hoyg buli volt és az ölébe ült, nem kéne féltékenykedni tök feleslegesen.
Mi a véleményed róla?
Munkahelyi buliban a fotókon szembesülsz, hogy a férjed ölében egyik kollegina ül? A férj szerint jó volt a buli csak a fotó kedvéért ült ott! Természetesen csak dolgozók vettek részt a kétnapos buliban.
További ajánlott fórumok: