Érezheti magát sértetebben, mint akit megcsaltak? (beszélgetés)
A problemakat nagyon jol meglattad a helyzetben.A srac csoret b.ssza hogy a lany orokolt 6 millat,tehat simat tudja fizetni a rep.jegyet meg a vonatot meg akarmit is.O aki kint gajazik mar sajnalja erre a penzt.Most igazan nem akarok durva lenni,de aki penzt orokol az valakit el is veszit szoval ez meg a masik oldala,foleg ha a veszteseg a szulok voltak...Ez a helyzet tobb sebbol verzik.A lany meg igy is kepes volt kitazni(hulye liba letere)a fiu csoszott erte menni,az igeret ellenere.Ja meg mert soher:D<Ha' mer' nehyogy man dikk a jany orokoott!Maj meg en fizessek?? Ehh
A sztorihoz reszemrol meg az is hozza tartozik,hogy idegenben elek.Hozzam ha barki jonne,nem hogy ele mennek,de ugy korbe csokolgatnam ha lany,ha fiu hogy csak na.Nem hogy ez a szarakodas..meg 60 euro/monnyuk itten dollarosos van,de 8.Ha szeretek valakit,akkor azt szeretem,es ez nem valtozik csak ugy meg.Ha meg igen,es hippszi-hoppszi mar megsem(ami kizart amekkora szivem van)akor is tisztelem annyira hogy ne hagyjam bajnan idegenben....
Na lojon le valaki,mert rizsazhatnekom van:D!
nekem a fiu barataim egyszer mondtak, hogy a meg nem valaszolt sms, email az nagyon serti az egojukat, akkor feltamad bennuk a vadaszoszton. Lehet az van most is. :-)
Egyebkent szo szerint egyetertek veled, ott volt a lanyka, aki egyebkent hulye liba (sosem engednem, hogy barki igy beszeljen a baratomrol), meg azzal foglalkozom, hogy orokolt 6 millat (nem milliot!!! :-)) es abbol siman kifizeti a jegyet. (Ez miert van, hogy az emberek azt hiszik akinek van penze, annak el is kell szornia?!?)
Mindegy, a lany a hibas, de azert majd a galansan az arcaba lesz rakva a penz (ami ugysem erdekli a mar emlitett orokolt 6 milla miatt)
Jujjjj ez mekkora!Hat ez szep volt.Elvtarsak,akko' nyugovora!:)
Ne mar! En meg irtam neked!:D
Na ez mekkora lenne?:)
En azt nem ertem,hogy amig ott volt a lany(majdnem lenyt irtam:))addig nem erdekelte,addig mehetett volna akar a levesbe is...most meg.Nincs valasz?!Ujujj,jon a kombinalas,a hoxas sos keres.Hogy,mi?Ekkora ereje lenne egy valaszolatlanul hagyott sms-nek,e-mailnek?hmmm
na, en meg le vagyok sz.rva
akkor ezt is megbeszeltuk :-)
Köszönöm Nektek a valaszokat.
Leginkabb mokus.kerek es Iodine.
En min. 2-3 evig itt leszek, megszakna magatol. Vege. De az elet megy tovabb. Szep hetveget.
Most ez megint hogy jon ide,hogy o mennyit orokolt,meg mire ad ki szivesen?
Igazad volt az elejen a noi gondolkodassal,de lassal elkelne ide egy pasi is.En mar nem tudlak kovetni.
Neha ugy irsz,mintha tobb lenne baratsagnal,neha ugy mintha mindenestol az agyadra ment volna,neha mint a vedo angyala-a reszegen hanyos szep stori,neha besokalsz tole,le akarod zarni/razni,de azert menjen ki hozzad mert az majd jo lesz alapon,aztan megse mesz ele-kesz tenyek ele allitva mikor mar Nemetbe van.He??Te tudod egyaltalan hogy ki vagy,mit akarsz,mit jelent o a szamodra?
Eloszor a sajat feledben kene rendet rakni szerintem!
Ja,hogy Nemetben maganyos az elet,es neha jol jonne valaki akedves szavaival,a noiessegevel-nem akartam durva lenni,de egyertelmu szex stb-de igazan megse...szoval mi hogy?
Meg egy kerdes:beszeled a nyelvet?Miota vagy kint?Milyen munkad van?-a valasz adas opcionalis:D
hanyszor kell hallanod azt, hogy remenytelen, ahhoz hogy el is fogadd? :-)
Egyebkent meg ha ennyire nem akarod felfogadni, miert nem pattansz fel az elso gepre, hazamesz, odaallsz az ajtaja ele es lesz ami lesz....
Olvasol gondolataimban. En nem ereztem annyira igazi baratnak. Attol függetlenül, hogy Ö imadot, minden heten hivott, orakig MSN üzenetek.
Sokszor nem is akartam vele sehova menni.
Nezzd mesel az ember fia az anyanak...
Csaj, 6 millat örökölt, neki nem összeg ez.
Megis neha 100 Ft-on balhezik.
Ilyen miatt örökre vege lehet?
Igaz!Nem irta,hogy szerelem:DDe ebbol a cecobol nekem igy jott le.Ohh,a forumozas vilaga:)
Amugy nem is kell mindenben egyet ertenunk.A vita a forum parazsa.Teged meg mar amugy is csiplek egy korabbi kozos forumrol,szoval hajcibalas veled biztos hogy nem lesz:)
Jol van,csak hulyeskedek...meg olyan is lehet,ha nem jossz ki elem Nemetbe a repterre:DDD
En mar többször meg akartam vele szakitani, mert sokszor az agyamra ment. De mely volt a kapcsolat.
Mindent megbeszeltünk.
Behalt, menthetetlen? Felesleges közdenem erte?
Mint irtam elötte 1,5 hettel robbant fel.
De közöltem legalabb 5-6 nappal elötte kimegyek ele. Erre Ö azt irta, "elvettem a kedvet, biztos nem jön"
Nekem zavaros.Egy igazi szerelmes pasi semmi penzt, idot nem sajnal azert a noert akit meg akar hoditani.A masik,hogy a szavait olvasva ez az anyukam is megmondta...he?Mivan?Hogy jon ide anyu?Szoval az en szememben nem ferfi az ilyen.Felre ertes ne essek en mindenki szuelit tisztelem,meg a veluk valo kapcsolatot is,de a szerelmi eletet az erzelmeit mindenki magaban dontse mar el!Es oke a penz is fontos,de a lany nem sajnalt egy repjegyre valot,o meg fent akadt egy vonatjegyen?!Ezert irtam korabban a sohersagot.
Azzal hogy ne alazza magat tovabb(ahogy irtad is)azzal egyet ertek.Ez a vonat elment...lehet integetni...no meg tanulni belole.
Latod, akkor tenyleg ettol felt, hogy otthagyod valahol, vagy barmi tortenik nem szamithad rad.
Nem tudom mennyire vilagjaro tipus o, de ugy gondolom nem nagyon, Felt az ismeretlentol, Te lettel volna a biztos pont.
Az a 60 euro tenyleg olyan megengedhetetlen kiadas lett volna neked?
Nem hinnem fog. Bar fogahoz veri a garast, hisz 100 Ft-on is tud vacilalni.
Ja, felvetette, lehet ott hagynam valahol stb
Ez Nekem rosszul esett. Tudja, hogy sose hagytam ott sehol.
Multkor is behanyt a diszkoban, elbaszta az egesz estem, megis vele maradtam.
További ajánlott fórumok:
- Túl lehet lenni azon, ha megcsaltak?
- Szeretők, megcsaltak, hűtlenek... Te hova tartozol?
- Miként maradtál, miután megcsaltak
- Más is tapasztalja, hogy bárhová megy semmit nem engednek meg neki, nem érezheti jól magát?
- Tudtok Kaposváron, vagy környékén bármilyen babás programot vagy klubot, ahol a 21 hónapos fiam jól érezheti magát, és nem mellesleg én is?
- Tudtok mondani olyan helyet vagy szállást 3-4 napra, ahol egy 5 és 7 éves gyerek is jól érezheti magát Zalában, Somogyban és Baranyában?