Főoldal » Receptek » Tésztafélék receptjei » Erdélyi ordás palacsinta recept

Erdélyi ordás palacsinta recept

Elkészítési idő 30 perc

Az Erdélyi ordás palacsinta hozzávalói:
híg palacsintatészta, kb. 1/2 kg orda, 10 dkg porcukor, 1 nagy csokor kapor

Orda = juhtej savójának forralásakor keletkező édes, túróhoz hasonló tejtermék.


Az Erdélyi ordás palacsinta elkészítési módja:
A palacsintatésztából vékony palacsintákat sütünk. Az ordát összekeverjük a porcukorral és az apróra vágott kaporral, majd megtöltjük vele a palacsintákat.

kicsit furának tűnhet először az íze, de nagyon finom! Nagyenyeden legalábbis szeretik!


Kategória: Tésztafélék receptjei


Az erdélyi ordás palacsinta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook