Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Erdélyi karfiolos majonéz recept

Erdélyi karfiolos majonéz recept

Elkészítési idő 25 perc

Az Erdélyi karfiolos majonéz hozzávalói:
1 közepes nagyságú főtt karfiol
1,5 dl olaj
1 db tojássárgája
1 evőkanál mustár
1 fej vöröshagyma

ételízesítő
bors,


Az Erdélyi karfiolos majonéz elkészítési módja:
A majonézhez a mustárt elkavarom a tojás sárgájával, majd folytonosan lassan kavargatva hozzáadom az olajat Botmixerrel a karfiolt pépesre dolgozom majd beleteszem az apróra vágott vöröshagymát, a majonézt és a fűszereket. Kicsit hagyom állni fogyasztás előtt, de azonnal is fogyasztható Pirítós kenyérrel nagyon finom!


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


Az erdélyi karfiolos majonéz elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook