Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Enchilada krém / babos kence recept

Enchilada krém / babos kence recept


Elkészítési idő 10 perc

Az Enchilada krém / babos kence hozzávalói:
1 konzerv vesebab
1 nagy fej hagyma
2 gerezd fokhagyma

Római kömény
1 ek ketchup
1 tk füstölt paprika
Csípős szósz ízlés szerint (erős pista, chili, piri-piri, stb.,


Az Enchilada krém / babos kence elkészítési módja:
A hagymát pici olajon megdinsztelem, majd a zúzott fokhagymával összeforgatom. Megszórom a füstölt paprikával és a római köménnyel. Aprítóba teszem, hozzáöntöm a babot (leve nélkül), majd a többi hozzávalót. Pépesre aprítom és azonnal tálalom.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


Az enchilada krém / babos kence elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook