Én kicsi tanyám (fórumjáték)
Legközelebb szólj , mert akkor én megveszem :):):)
Amúgy te melyik szerveren játszol?
Sziasztok.
Én is jártam így a minap.A tojást aDTAM EL20 HELYETT 10 VALAMENNYIÉRT
Pillanatok alatt el is vitték.Evett is a rosseb mert nekem is szükségem van minden fillére a 3-as s
Az a jó ha sokan félreütnek!! legalábbis nekünk jó!
Sziasztok egyébként!!
:-D
Na igen, ilyen félre nyomásaim nekem is voltak már, csak nekem vásárlás szempontjából. Evett is a fene rendesen!:-D
Én egyszer mentem ár alá :)
Halat adtam el
615 kt helyet!!!!! 6,15 kt ért és 18halat egyszerre"2mps belül elvitték , mert siettem és nem figyeltem azóta vigyelek...gyorsan ittam is egy felest :):) idegességemben
Sziasztok!
Ezzel teljességgel egyetértek! És nem is kevéssel mennek az árak alá!:-( Nagyon durva!
No ne, hogy azt hidd már, hogy én örülök ha másnak is rossz!
Csak azt akartam érzékeltetni, hogy a barmok letornásszák majd ott is az árat. Ezeket külön szerveren kéne összerakni..hú mi lenne ott. :D
Szia 1 szerveren 120kt ez állandó ár...
A tojásról csak annyit csak ebben a hónapban lesz 17-19 az ára utána visszaesik az ár megint most a falú verseny végett "tojást kell gyűjteni" és veszik mint a cukrot én is vettem tegnap hirtelen +10000db csak kiderült semmi értelme versenyezni... velem jó jártak tegnap a vevők igaz csak 17kt alatt vettem csak tojást...
A méz az 1 szerveren régóta ennyi már nem hiszem hogy valaha felmegy az csak a kt- ért éri meg pontban se nagyon nyom sokat de a tanyán szerintem 1 méhészet elfér.... ez az én véleményem
Ja igen,én is a feladatok miatt gondoltam a mézre.
Majonéz és méz között vacilláltam.
Én az 1-en vagyok és tényleg nagyon lement az ára.
Nem tudom érdemes volt-e méhészetet venni de most már mindegy,megvan.
Sziasztok!
Mennyibe kerül a méz az 1-2 szervereken? mert nálunk nagyon lement az ára, ahhoz képest amennyi volt. :(
Sziasztok!
Hát igen jó kis feladat, már úgy útálom az epret, pedig még hol a vége. Közben néha ültetem az áfonyát is, mert abból is jó sok kell. A többi már rég megvan, méz, tej, gyapjú, minden feladathoz.
További ajánlott fórumok:
- Szólánc - Keresztnevekből egy kicsit nehezítve (a-ra nem végződhet)
- Beszélgessünk kicsit!
- Mosoly Café - gyere pihenj meg kicsit :)
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Az én kicsi tanyám és a kertbirodalom ingyenes játék?
- Miért nem lehet elérni az Én Kicsi Tanyám Játékot?Tudja valaki?