Én kicsi tanyám (fórumjáték)
2-es szerver:
Búzavirág 6,37
Napraforgó 7.18
Ez aztán az üzlet..
Az durva!! És egyetértek veled!
Utálom a versenyeket!! annyi tojást ha eladna, akkor jó sok kt-ja lenne. :D :D
Én inkább eladnám!
Amúgy nem tudom hogy álltok ezzel de ez komoly ??
Verseny:
1 szerveren tojás verseny van 1ik tanyás kb 400000kt értékű tojása már bent van ...1 trófeájáért nekem ennyit tuti nem érne.... inkább felszabadítók még 1 telket...
Igen, én téged értettelek félre....:-)
Akkor hajrá, mért ne sikerülne, nagyon jól haladsz!
nem a gépösszekötésre gondoltam, hanem a kt gyűjtésre részemről, bocsika, én fogalmaztam érthetetlenül. :D
Amúgy is lehetetlen összekötött gépekkel a tanyát is összekötni :D :D
Hópsz értelmezés:
Én poénból írtam a monitor +laptop módszert
Még egyszer elnézést!!! hogy így meg kavartalak benneteket
Már mint a gép összekötés?:-D
Ha sikerül feltétlen megírom!
De tono28 írta, hogy így csinálja, ő biztos jobban tudja!:-D)))
Láttam is, egy keveset nekem is küldhetnél!;-D
Akkor te már a 2. tanyára gyűjtesz?
Köszike mindenkinek, csak egy bajom van vele, hogy 1 szántóm van összesen, és hát úgy egy hónapig is elültetgethetném a spárgát :D :D
Valószínű maradok a vásárlásnál, a 2.tanyán akarok szántót :D :D legalább még kettőt :D :D
Már elég szépen gyűlt össze kt-m, és míg odaérek a 22.szintre még tudok gyűjteni :D :D
:-D)))))
Hát hogy ez eddig nem jutott az eszembe!!!;-D
Á, de most jut eszembe! Úgy is van még egy laptop, összekötöm a kettőt és kész, van is 2. tanyám!!!:-D))))
Értem, köszi!:-)
Nekem is 3 szántóm van, akkor előtte fel kellesz tényleg tankolnom a hosszan termőkből.
Hát, nekem is jól jönne még az a +3 szántó....;-D
Igen!
Akkor még csak 3 szántóm volt. "Éjjel" spárga, nappal meg az apróságok mentek. Mondjuk előtte már jól feltankoltam spenóttal, krumplival, karfiollal. :)
Most 6 szántóm van, milyen gyorsan is haladnék vele. :D
Jó reggelt mindenkinek!
Én is így csinálom mint Te, vagyis nagy részét megvásárolom szinte mindig. De megfogadom a tanácsotokat, mire odaérek én is nekigyürkőzök a spárgának.;-)
És az összes szántón azt termesztetted?
Szia
Én pl mindent megveszek a feladatokhoz előtte 3-4 nappal elkezdem összeszedni a piacról mindig van jó ár figyelni kell.... pl a búzás feladatokról nem is beszélve én nem ülök a gép előtt hogy minden 18 percben ültessek én beleuntam ( max beveszek 1 xanaszot és úgy megcsinálom :):):)
A spárgás feladat: na az kemény én amondo vagyok célszerű megcsinálni mivel a 2 tanyához kell lóvé kell rendesen én azt az 1 hetet inkább arra szánnám
Én be vagyok állva 2 termékre és azt árulom abból megveszem ami kell ....így időt spórolok meg
Sziasztok!
mit gondoltok arról a valaki úgy veszi meg a feladathoz a terményeket?? szerintetek úgy jobban megéri? megmondom őszintén eddig szinte mindig ültettem, viszont hamarosan jön a spárga, és hát.... nem is tudom!
Ha valakit érdekel
Piaci ár alatt 5%-al + Spenótot ,majonézt adnák el nagy mennyiségbe rendszeresen
1 szerveren vagyok Tono28 néven
További ajánlott fórumok:
- Beszélgessünk kicsit!
- Szólánc - Keresztnevekből egy kicsit nehezítve (a-ra nem végződhet)
- Mosoly Café - gyere pihenj meg kicsit :)
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Az én kicsi tanyám és a kertbirodalom ingyenes játék?
- Miért nem lehet elérni az Én Kicsi Tanyám Játékot?Tudja valaki?