Én kicsi tanyám (fórumjáték)
igen drága,de a tej mindig jól jön,szeretik a lánykáim is :-))
Viccet félre téve,én már nem csinálom a feladatokat de a klubban a többiek igen szépen gyűjtögetem aztán eladom nekik:-)
Képzeld, megelőzött. Küldött nekem karácsonyi sütit, pedig az nem is nagyon kevés kT.
:)
Még ilyet. :D
Küldenék neki egy adag trágyát. :P
Így legyél kedves valakihez!
Én már az ajándékkérő levelére sem válaszoltam volna. Úgy látom, Te türelmesebb vagy a játékosokkal, mint én.
Engem felbosszantana, ha azt írná valaki, hogy küldjek neki ajándékot.
Megőrít egy játékos. Az előbb kérte, hogy vegyem fel barátnak. Felvettem. Aztán írja, hogy küldjek neki ajándékot. Megkérdeztem, hogy mit szeretne, de drágát ne kérjen. Válasszon csillagot vagy hógolyót.
Erre visszaír, hogy mind a kettőt kéri.
Kicsit se telhetetlen. :)
Nekem is kell egy bonbonkonyha, de még ahhoz szintet kell lépni... Sok pont kell még addig... de legalább addigra meg lesz talán a területre valóm is.
Köszi!
Nagyon a szántó felé hajlok, azt nem sajnálom majd lebontani, ha esetleg bonbonkonyhát akarok.
Sziasztok!
Végre sikerült felszabadítanom a 3. területet a harmadik tanyán. Még el sem tudom képzelni mi lesz rajta, arra már nem maradt kt.
Most úgy örülök!
Úgy gondoltam, ha már parasztház, akkor mégse legyen nagyon modern.
Felraktam 3 képet.
Parasztházam belseje
Ajándékaim
Látványkertem
Mindjárt csinálok a sajátomról is egy képet.
El kell, hogy szomorítsalak, ez nem az én parasztházam belseje, csak azért csináltam róla képet, mert nekem is nagyon tetszett.
Van nekem is, de sokkal egyszerűbb, és látványkertem is van mindenféle kerti díszítő elem nélkül, csak növényekből áll.
További ajánlott fórumok:
- Szólánc - Keresztnevekből egy kicsit nehezítve (a-ra nem végződhet)
- Beszélgessünk kicsit!
- Mosoly Café - gyere pihenj meg kicsit :)
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Az én kicsi tanyám és a kertbirodalom ingyenes játék?
- Miért nem lehet elérni az Én Kicsi Tanyám Játékot?Tudja valaki?