Én kicsi tanyám (fórumjáték)
Itt is esett. A dombra ahhoz képest, szépen, ügyesen feljött egy személy autó. És persze a jó öreg " zsiguli családból származik a drága ".
Az újabbak, nem tudnak itt feljönni...
Ismerek 1-2 embert, akik folyton panaszkodnak, hogy így nincs pénz, meg úgy nincs pénz, ilyen számla meg olyan számla, de erre a játékra futja!
Ez valahogy ellentmondó.
:)
Egyetértek veled, én sem költök a játékra pénzt.
Jó reggelt mindenkinek.
Miért nem veszel legalább 1 hívással érméket, ha eladod, utána lesz kt amire akarod.
Én ezt csináltam, mikor a szántókat és az ólakat fejlesztettem felfele.
Ólak 3*-osak, szántók 2*-osak.
Szép jó reggelt!
Sosem gyűlik össze a kt-m a 184 ezres földre, mi lesz a többivel. Komolyan így 3 szántóval semmire nem lehet haladni. Sajnálom lebontani az épületeimet, de ha ilyen szegényesen haladok, muszáj lesz.
Jó reggelt mindenkinek:)
Itt 'csak' hideg van,de kegyetlenül:S
Ja és fúj a szél:S
szép reggelt mindenkinek!
Nálunk szakad a hó!!
Jó tanyázást!!
Most már azért jóval gyorsabban gyűlnek a pontok mint eleinte.
:)
Nekem a 28.-ig 8.900.000 pont kell.
:(
A baj csak az, hogy a 30. szinttől lehet bonbonkonyhát építeni, de ahhoz meg rengeteg pont kell még. Lehet több hét vagy hónap is. Még egyszer annyi pont kell, mint amennyim most van. (76 millióm van, a 30. szint pedig 139 millió)
Belegondolni is sok...
Most néztem, jól visszament a gomgolyag ára, most 380-390 körül van. Ugyanebben vagyok én is, már alig tudok dönteni, de legutóbb is mégis csak szántót csináltam. Már van 7 szántóm, de szerintem még mindig ez a legjobb, pedig az árak eléggé lementek.
Én a spenóttal, karfiollal és krumplival szedtem össze magam... hát meg lehet nézni, hogy most hol vannak az áraik.
Akkor megvárom, hogy lemenjen 170-re az ára, és feltankolok:) viccet félretéve már nem is tudom, hogy milyen épületet vegyek, ha felszabadítok egy területet, azért ne legyen már minden szántó....
de ahogy nézegetem nem éri meg egyik se:(
Sziasztok! Valahol olvastam, hogy Gyurka 26-a után is becseréli.....
viszont mától ültethetek ribizlit, és lehet fonodám:) de ahogy elnézem, a piacon 218 a legolcsóbb a gombolyag, hát nem nagyon éri meg a fonoda se:( pedig már végre jó lett volna valami üzem:)
A recept december 26-ig vehető meg, de azt nem írja, hogy Gyüjtő Gyurka meddig cseréli be.
:(
Szerintetek Gyurka csak idén gyűjti a mikulásvirágot?
Vagy meddig?
és igen :)
kidobtam a mikulásvirágot :):)
köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Szólánc - Keresztnevekből egy kicsit nehezítve (a-ra nem végződhet)
- Beszélgessünk kicsit!
- Mosoly Café - gyere pihenj meg kicsit :)
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Az én kicsi tanyám és a kertbirodalom ingyenes játék?
- Miért nem lehet elérni az Én Kicsi Tanyám Játékot?Tudja valaki?