Én kicsi tanyám (fórumjáték)
Sziasztok Lányok!
Még most kezdek magamhoz térni, sokáig aludtam.
Tanyát rendbe vágtam, már kezd hányingerem lenni a sok krumplitól, azt ültetek folyamatosan. Készülök a 37. feladatra, 46550 db kell belőle.
Spenót bónusznál, úgy van, 480 helyett 600 jön le. Locsolva a 48 óra alatt 3 X lehet ültetni, mert jó hosszú.
2 X csináltam már. A 2 - nál elfelejtettem az ültetés előtt aktiválni. Utána aktiváltam. Az aratásnál megadta a 600 db spenótot, a bónuszt.
Vagyis : Van ez a bónuszod. Elültetted már a spenótot, ha az aratás előtt aktiválod, ( szerintem ) akkor is megadja a bónuszt.
És ha ügyes vagy, 4 alkalommal épp beleférsz a 48 órába. ( mert 13.20 perces ből lejön ha van 15 % öntözési bónusz, így akkor 11.50 volt azt hiszem.. )
3 teleknél, 4 alkalommal, jön le a 120 db - bal több.
4 X 360 db. Talán megéri sütni a malomba ilyent hogy ezt a bónuszt kapjad.
( 3 X átolvastam, remélem érthetően sikerült leírni )
Öntözés megéri szerintem. A búzavirág a 16 óra helyett azt hiszem 14.20 perc alatt jön le.. Az első öntözés fejlesztésénél.
A termelési időböl jön le 15 %...
Ami 8 óránál hosszabb annál biztosan, ha azt akarjuk hogy korábban lejöjjön.
( mert épp úgy fogsz ráérni benézni, és leszedni )
szép reggelt mindenkinek!
Ma reggel meglett a tanyám első cukkinidarabjai.. :D :D
Micsoda élmény!! :D :D ;D ;D
Ezt nem értem, hogy milyen bigyó alól szeded ki a spenótot többször?
Vagy úgy érted, hogy belefér a 24 órába 2 spenót aratás?
Sziasztok!
A kunyizással nem szerverkedvenc lesz, hanem megutálják.
Most értem a végére a visszaolvasásnak. Szép jó reggelt minden kis gazdának!
Engem sem foglalkoztat az öntözési bónusz egyenlőre. Viszont az ólak fejlesztését fontos célnak tartanám, de előbb inkább feladatozom.
További jó eszmecserét...! Én már reggel álmos voltam amikor felkeltem... hát még most!
:)
Heninek igaza van, majd ráér akkor is, ha nagyon hosszú termés idejű növényeid lesznek. Ha van fontosabb most, fordítsd inkább arra a kT-t.
Én a majonézkonyha fejlesztésével faragtam rá, ad 5 % bónuszt a termelési időre... én hülye meg azt hittem, hogy majd dupla lesz a hozam.
Na, le is bontottam a majonézkonyhát... nem érte meg semmilyen téren sem.
Valószínűleg ezért zaklatott bennünket a GrandTheftAuto játékos... ő szeretne a szerverkedvenc lenni.
Sziasztok.
Rendesen tanyafüggő lettem :)
Most a feladatokra vagyok hangolva de még vannak kérdések amik nem tiszták számomra .Jo kis forum ez itt mindent megkérdezhetek és segitenek is:)
A forum nélkül nem tudom mit csinálnék.Most pl az az elgondolkodtató számomra hogy vajon ha a feladatokat megcsinálom a 2dik tanya megszerzéséig,ott a felszabaditás a területekre mennyi kt-ba kerülhetnek vajon?plusz fejlesztés nélkül vetek aratok,és 21ezer kt összeget megéri e befektetni az öntözés fejlesztésbe leállva emiatt a további feladatok megcsinálásárol....
16szint,15tyuk,3szánto,14feladat kipipálva a mérlegem:)
Vélemények?
Utánanéztem, a szerverkedvenc aki a legtöbb ajándékot kapta, a szervermecénás aki a legtöbb ajándékot küldte.
Megint megtudtam valamit...
További ajánlott fórumok:
- Beszélgessünk kicsit!
- Szólánc - Keresztnevekből egy kicsit nehezítve (a-ra nem végződhet)
- Mosoly Café - gyere pihenj meg kicsit :)
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Az én kicsi tanyám és a kertbirodalom ingyenes játék?
- Miért nem lehet elérni az Én Kicsi Tanyám Játékot?Tudja valaki?