Én kicsi tanyám (fórumjáték)
Biztosan ti is láttátok már, hogy kaptunk ajándékot.Nekem ez a második, nagyon örülök.
Megveszek egy rakat répás beiglit, akkor akár jövő ősszel is aktiválhatom a polcomon, és akkor kapom az ajándék mikulásvirágot?
Na megnyugodtam, én is kaptam!!! Viszont azt néztem, hogy az 1-es szerveren egyre kevesebb a gazda:( beleuntak a tanyasi légkörbe?:)
Lépj ki a tanyáról és vissza, biztos te is megkapod a levelet.
A vitrinbe kaptunk jubileumi tortát, mivel elérte a játékosszám a 10 milliót.
:)
na mit szóltok?? valaki nyer majd egy Apple iPad-ot...na de hát 10 millióból csak egy ember fogja megnyerni...na nekem ehhez sosem volt szerencsém..
Kaptunk tortát, most jött a levél.
Szép napot a gazdáknak!:) Nem tudja valaki, hogy Gyurka jövő héten mit fog kérni?
Cuki tortát kaptunk a vitrinbe!
Sziasztok Azt irja a nagy fórum a miki virágokat akár jövő karácsonykor is be válthatod nincs határidőhöz kötve
Ok sikert hozzá, majd én is egyszer elérem azt a feladatot.Most 16. szinten vagyok .
Elhatároztam, hogy mindig ültetek mikulásvirágot is, egyszer csak összejön, ha még akkor is lesz érte ajándék. Tegnap még ott volt.
Szép napot kívánok mindenkinek! Ma este végzek a spenótos feladattal. Sok fog maradni, de nem baj. Tudom, hogy mi jön utána, mert olyan rendes volt valaki, hogy segített, hol keressen meg.Még egyszer köszönöm, aki segített.Most még mindig a drága területre gyűjtök és ott lesz vagy majonézkonyha vagy díszhal.
A búza mellett nem győzöl ott ülni, ha 18 percenként aratni akarod. Én egyszer belevágtam a 24 órás recepttel, de nem kívánom senkinek! És még így is csak alig több mint fele lett meg az 5 szántón. A többit megvettem.
Én annál a feladatnál álltam le. Megvenni sokba kerül..termelni meg sok idő... :P
Ha hétfőig ki tudom termelni az árát, akkor lehet megveszem. :)
hellóka!
Hát ültetgetek, de magamat ismerve nagy részét inkább megveszem.. :D
Szép napot és jó munkát mindenkinek!
A mikulásvirág receptet elvitte a cica...
Jó reggelt mindenkinek:)
Most én is arra gyúrok,az előtte meg utána lévőek megvannak.Te a kukoricát megtermeled?Én próbálkozok vele,de majd még meglátom:)
Mindenki öltözzön fel jó melegen:)
szép reggelt mindenkinek...nekiállok ezerrel a feladatnak..a sok ezer búza, meg a kukorica... :S
Majd csak meglesz valamikor!! :S Úgy érzem elég gáz... :S
Répás beigli receptem jön minden másnap, és mikulásvirág hozammal. Érdemes megvenni? Nem akarok ilyent termelni. Ez mire jó? a Daninál bevserélem 1 aranyért a polcra? lehet hogy veszek többet.. DE egyenlőre mást kellene ültetnem nem virágot..
Sajnálnám kidobni..
Én is!
Nem tudom, így, hogy lesz érme. Akár mennyiért nem fogom megvenni..
Már akkor is sokalltam amikor 3.500 volt.
Kettesen nagyon felment az érme ára, nagyon nehéz megvenni.
Nem, te sokkal előrébb jársz! Sokkal több pontod van, én még a 441.000-es területet nem szabadítottam fel, na meg a feladatok, az érmék terén is le vagyok gatyásodva:)
Úgy sejtem, hogy mi kb. egyformán állunk.
Kénytelen leszek előbb-utóbb én is elkezdeni, csak olyan nehezen veszem rá magam!
Hát igen... azt még úgy is csak nagyon soká tudnám megcsinálni, azért is kezdtem bele a krumpliba. Arra gondoltam, hogy ha ez meg van, akkor rá lehet állni sok ideig a kT gyűjtésre, a fejlesztgetésekre.
A bonbonos feladat amúgy is várat magára!
Én sem akartam a 35. feladat után többet, mert ugye a 3. tanya már meg van ezzel. A 800.000-es terület viszont elég kilátástalannak tűnik még akkor is, ha most ezt a 33.000 db krumplimat eladnám, amit eddig a feladathoz összegyűjtöttem, és a 216 db sajtom is meg van már.
További ajánlott fórumok: