Én kicsi tanyám (fórumjáték)
sziasztok, jó reggelt.
én nem kaptam olyan üzenetet.... kellett volna mindenkinek?
nálunk a családban többen játszunk, de nem üzletelünk egymás között....szerintetek az gond lehet?
Jó reggelt a tanyán mindenkinek!
Gratulálok minden szintlépőnek!
Szép reggelt mindenkinek!
Én is gratulálok mindkettőtöknek!:-D
Sziasztok!
Gratula mindkettőtöknek!! ügyesek vagytok, mint itt mindnyájan!! :D :D
Szép vasárnapot!!
Szia,én is gratulálok neked:)
Kellemes vasárnapot:)
Jó reggelt kívánok mindenkinek és sok sikert!
Méhidomár lettem és kész a 18. feladat.
Jó reggelt:)
Gratulálok mindenkinek,én is ma reggelre Mézpergető lettem:)
Bár siettem a pontokkal,sajnos még nem tudom fejleszteni a méhészetet,nincs annyi kt-m:S
De mindig van mire hajtani,ez nagyon tetszik a játékban:)
Sziasztok!
Örülök hogy rátaláltam a fórumra!Valaki segitsen mit jelent ez az üzenet?én 1hete regisztráltam,és betartok minden szabályt....nem értem....
"Felhivjuk minden játékosunk figyelmét a következő hetekben,honapokban,különös tekintettel a bejelentésekre ,vizsgálatokat hajtunk végre.A vizsgálat fő célja a tiszteséges játékmenet.többek közt ezzel kapcsolatban nyomósan felhivjuk a figyelmet,visszamenőlegesen hajtjuk végre vizsgálatainkat,mely a következő szabályok megszegésére alapulnak:
A játékosok kötelezettséget vállalnak arra, hogy szerverenként csak egy felhasználói fiókkal játszanak, tilos az ún. „többes fiók” használata.
(2) A játékon belül tilos az ajándékozás, a hitelnyújtás, illetve a kirívó előnyöket biztosító ügyletek bármilyen fajtája, a felhasználói fiókból másik felhasználói fiók javára eszközölt ehhez hasonló kivétek pedig törlésre kerülnek.
(3) Különös szigorral vizsgáljuk a felhasználói fiókok közötti, jellemzően egyirányú és rendkívül kedvező kondíciókkal lebonyolított ügyleteket.
A fenti szabályok megszegése ,a vizsgálatok alatt bizonyitást nyernek a fiókok törlését eredményezi.
Kellemes játékot kiván az Én kicsi tanyám csapata!
Hipp-hipp hurráááááá!!!
Ügyi vagy!
Ez se rossz:
/s1.enkicsitanyam.hu/publicfarmhouse.php?mode=view&user=15515170
Sziasztok
Az en kicsi tanyamon hol lehet megnezni a felhasznalokat?Hogy ki milyen szinten van?
További ajánlott fórumok:
- Szólánc - Keresztnevekből egy kicsit nehezítve (a-ra nem végződhet)
- Beszélgessünk kicsit!
- Mosoly Café - gyere pihenj meg kicsit :)
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Az én kicsi tanyám és a kertbirodalom ingyenes játék?
- Miért nem lehet elérni az Én Kicsi Tanyám Játékot?Tudja valaki?