Én egyet kérdezek, te válaszolsz. (beszélgetés)
Nem tudnál olyat kitalálni, ahol nem kezdenék el fikázni egymást.
Fogadjunk?
bármit ami édes...majdnem gumi macit utálom csak kínomba eszem meg
te szereted?
nem! sokkal érdekesebb mint a fantázia nevű fórumba virágnevelésről olvasni...ez kinyírt engem
téged is?
hehehe hát kávézzunk!!! hátha akkor érdekesebbek lesznek a fórumok.de szerintem csak tőlünk lenne az. erősen filózok még egy fórumon de valami izgi cmmel és témákkal...virág növekedési kizárva meg a legyen szép napocskád meg jó nyaralást...
kirázott a hideg titeket is nem ? :D
:DDD
Figyi ... én is tudnék petéztetni :DD
Nem fölösleges időtöltés?
Rákóczi túrós!!!
Szereted?
alap :)
Süti mi legyen?
nem ettem még de a vélemyéneddel egyetértek.némelyik fórumnak ígéretes a címe és amikor beleolvasok...legyen szép napoood így locsold a virágot hogy megmaradjooon...és a fórum címbe a fantázi szó is ottvan......nekem volna mit írni de lepetéznének ha megtenném... :D
szerinted is?
Igen, nagyon fincsi
Kb. engem is hasonló érzés fogott el ma:)
Ilyenkor még kávézzunk egyet?
De! Ma megint belém nyilallt az érzés, mikor újra beleolvastam a fórumokba, hogy mi a jóóóisstent keresek én itt és olvasom a sok ... inkábbnemmondomki
Ettél már pásztortarhonyát?
néha igen elbambulok és az olyan jó érzés kikapcsolni az agyat kicsit.
nem fáj a hülyeség ? :D hehehehe
Nagyon:)
Szoktál csak úgy bámulni ki a fejedből?
tudnék mit kitalálni magamnak igen :D ehhez képest rendrakás takarítás lesz
csikis vagy ?
Ó, ha rózsabimbó lehetnék:-)
Van hétvégére programod?
Szívet :))
Van valami dallam éppen a fejedben?
Igen
Milyen jelet szeretnél? Mit küldjek?:)
nem ismerem
Örülsz a napsütésnek?
Kitűnően:)
Szereted a gánicát?
Kávézzunk :)
Jól vagy?
Persze, még hálóinget is húztam:)
Kávézzunk?
Örömöt szerzek vele másoknak.
Jól betakaróztál?
Csatlakozógyártó cég kimenőáru ellenőre vagyok 😉
Mi az ami munkádban a legnagyobb örömet okozza számodra?
Igen, azt csinálom, amit nagyon szeretek, mást nem tudnák elképzelni. A fizum az már más kategória, arról jobb nem beszélni.
Milyen területen dolgozol?
Szerintem igen,én 9 napja vagyok kint és nagyon szeretek itt dolgozni.Teljes ellátást kapok,a főnököm olyan,mintha az anyukám lenne:).Anyagiakban teljesen megéri,meg a hely ahol dolgozom,gyönyörű:)
Te elégedett vagy a munkáddal?
A hétfő nagyon mozgalmas volt, agyilag leszívtak rendesen. Most már minden a régi kerékvágásban folyik.
Megéri kint lenni?
Igen kinéztem,ma szabadnapos vagyok,de ez az egy nap nem lenne elég rá.Legalább 2 nap kellene hozzá,inkább pihenéssel töltöm a mai napot,mert nagy volt a hajtás.Így is szép helyen vagyok,1050 méter magasan,am a Groplockner a cél:)
Nehéz volt a munkakezdés,szabadság után?
Nagy horror fan vagyok, sok újat már nem tudnak mutatni. Nem rossz, láttam már jobbat
Kinézted már a megmászandót?:)
Még nem,de láttam az előzetesét:)
Félelmetes vagy lightos moovie?
Annabelle 2
Te láttad?
A mester szerintem már fejben összerakta a forgatókönyvet,rendezésen törheti a kobakját.Ő semmit nem kapkod el,ezért olyan 2018 vagy 2019 elejére várom az új filmjét:)
Milyen új filmet láttál mostanában?
További ajánlott fórumok:
- Ötből csak egyet!
- Szólánc nevekből (írók, költők, tudósok, gondolkodók, történelmi személyek; magyar vagy egyetemes, teljes v. vezeték név)
- Kislányom lába 14, 2 cm! Szerintetek télre elég neki, egy 15cm belső talphosszúságú csizma? (jókat kérdezek, mi?:D)
- Gyakorló anyukákat kérdezek tejpéppel kapcsolatban!
- Samsung s5230 telefonról kérdezek.
- Csak kérdezek...