Élvezkedjünk (beszélgetés)
felmerült már a fagyi meg a süti is:)
De pl. egy jó masszázs...most mondták egy filmben,h ha jó,akkor jobb,mint a szex.....
Van olyan dolog,ami majdnam olyan jó,mint 1 jó szex?
Bátor legény az ingoványban gólyalábbal:) egy serpának mindenhez értenie kell.
jó,jó..2 fő paraméret megvolt,az alsónadrág tartalmát illetően.Deakkor:a szobalány azt mondja: széép..naaaggy ..meg keméénny mindkettő..de melyik jöjjön először?
:D amelyiknek sürgősebb?vagy csináljunk valami érdekesebb dizájnt,hogy senki ne érezze háttérbe szorítva magát?-pirulósszmájli-
Nah.ezért nem lettem scherphafijjúka:-:-)
Akkor már inkább Rómejó:-) :-)
simán. :)))
Mindennek van több értelme nem??? Miért kéne rögtön a szexre gondolni?
Én nem is értem, ha meghallunk egy szót rögtön beugrik róla valami....pedig tök más dolgot is jelenthet. :DDD
Annyi strapálás után még több órát hegyet másznál? :D
a lejányka meg én vagyok,nekem max.a bokámat simogathatja a serpafiúka.
Nem figyelem direkt,csak rá kell menni az adatlapjára az ilyeneknek,mint a fórumkiíró,vagy akár te... Onnan sok minden kiderül.
És jobb,ha tudod én nem ilyesmin szoktam "élvezkedni".
Amúgy pedig gondolj amit akarsz,kit érdekel???
Te is azt hiszed,a méret a lényeg? :)
De mondjuk még ne tolják le..mivel tudja még egy alsónadrágos ffi elvarázsolni a szobalányt?(majdnem szobalÉnyt írtam:D )
:D csakhogy nem vagyok sovány:) 70 leszek,ha nem vigyázok:D
De igazad van: kímélő változat: 2 serpa fiú visz felváltva..a menedékház szobalánya pedig már epedve várja,hogy érkezzen valami hímnemű,mert hónapok óta nem járt arra senki..(a párom meg amiylen figyelmes,udvariasan visszautasította)
És akkor verseny: melyik seprafiú legyen az első a szobalánynál?
Miben vetélkedjenek?(természetesen 1 szál feszes alsónadrágban),de mik legyenek a versenyszámok?
Tudod,rossz,aki roszra gondol.
Ha le is írja,még rosszabb:-)
Lántni,magából indul ki,míí?:-) :-)
De ha izmos és erős,és Te meg sovány és könnyű vagy akkor meg se kottyansz neki!És maradna ereje!!!
Ki az a NŐ aki segítene szegény serpa fiúnak????
Sőt,mint látod,van aki azon élvezkedik,h.beszól a fórumnyitónak:-)
Micsoda láng....:-)
Akkor te direkt figyeled hol ír és máris rohansz rá "élvezkedni"
Sőt,látom többen is vagytok:-) :-)
Tessék 4029 hozzászólással!Fórum - Szexuális fantázia, kisebb nagyobb perverzió.
Neked való :D
Szép történet....csak szegény hordár fiú járna szarul...:)
Valami kis szex leeshetne neki is:D