Elvállalják ezt így a takarítónők? (beszélgetés)
... ha te így viselkedsz mikor fel vagy töltve ? azért még ne kend rá másra :) :)
Vagy inkább szeszt, mert tuti részeg szegény :D
... szerintem csak vizet , mint te :))))))))))
... azta !!! h te miket tudsz !!! miért lenne irigy ? az aki próbál ésszerűen gazdálkodni a kicsiből is ?! tudom h a sokból könnyebb garázdálkodni ! tisztába vagyok vele h könnyebb ész nélkül költeni ! pazarolni és fiatalon így gondolkodni mint a fórumindító ! de jobban teszitek ha megjegyzitek h több nap , mint kolbász ! tudod ! nincsen mindig " végtelen bankkártya " se !
Csődítsd ide amodikat, hajrá. Magadnak ártasz! Én nem válaszolok erre, mert hálistennek nem veszem magamra ismeretlenek véleményét. Azt gondolsz amit akarsz, ha folytatni szeretnéd írj privit.
Mondjuk tényleg válaszolhatnál az orchideaás fórumodba 2 napja írt kérdésemre.
Én egy idősebb tudálékos férfinek gondoltam. Mondjuk simán lehet az.
Nem gondoltam volna ,hogy fiatal a Dolog.
Egy tudálèkos idősebb nő.
Bocsánat a tündérbogár idősebb hölgyektől.
Most jobban ráérek elolvasni a böffeneteidet.
Ugyanolyan vagy, mint Forrest. Gonosz, irigy, csak fiatalabb kiadásban.
Adtam neked egy spórolási tippet: hogy ne hívj kertészt, mert a férjed megcsinálhatja helyette. Ha mondjuk a házimunkát nem kéne csinálnia. Nem lenne jobb? Pénzt takarítotok meg ezzel. Persze nem kell megfogadni a tanácsomat.
Buta és rosszindulatú vagy!
Tökéletes környezetrajz 😉
Az az aranymacska Sanyi miatt lehet 😘
Az itt olvasottak szerint:
- dúsgazdag vagy
- és a férjed meleg
:DDDDDDDDDDDDDDD
Én is sajnálom, kár érte:)
Az mindegy, gazdag vagy és kész. Ezt már nem mosod le magadról:)
És ez egyesek szemét csipi. Nem baj az.
Olvasd el a fórumot az elejétől, valószínű nem tetted. Forrest nem azért lett leszólva, mert más a véleménye, azzal semmi gond nincs. Csak azt ritka ronda stílusban kommunikálta a legelejétől. A dög szót is ő használta, a szerinte lusta emberekre. Bizony, hogy árad a rosszindulat az írásaiból. De több szót fecsérelni is felesleges rá.
Most látom törölve lett egy hozzászólásom. Pedig annyira nem is volt csúnya. Kicsillagoztam.
Nem tudom, az acélszív mekkorát dob a vagyonomon?🤔
Itt csak te vagy a helikopter, ugye?
Ilyen az igazi kapcsolat. Nem mindenki érti. Van, akinek nem is érdemes magyarázni.
Úgy látszik, mondanod se kell.
Híre ment a vagyonodnak. 🤣🤣
Én azt nem értem, hogy nem mindegy ki mire költi a pénzét?
Van aki elissza, eleszi, elutazza, elnőzi, elszerencsejátékozza, eldrogozza, elcigizi, van aki aranyba fekteti, vagy tőzsdézik, ingatlanokat vesz és kiadja, a sokadik cipőt, táskát veszi.
Van aki meg megkönnyitve az életét, takaritót, vasalót, ablakpucolót, kertészt fogad és becsülettel kifizeti a munkáját. Ebben az esetben mindenki jól jár.
És? Mi ezzel a baj?
Hol állítottam azt, hogy gazdag vagyok?
Ja, de te ismersz itt mindenkit. Az más. Azért vagy ilyen jól tájékozott és osztod az észt. Ne oszd, nem vagy vele eleresztve. Vigyázz rá. Meg a barátnődre is mert ilyen maradi, sötét hozzáállással ő is lelép és takarithatsz, kertészkedhetsz egyedül.
... még idősebb egyedülálló pasiknál + is értem ha igénybe vesznek segítséget :)
További ajánlott fórumok: