Eltűnt az élet az utcánkból (beszélgetés)
Nem, nem rosszabb a telefon. A tévénél milyen közösségi élet van?
Egyébként van közösségi élet, ha kialakítod magadnak. Én a Facebookon 90%-ban dolgozom, vagy olyanokkal beszélek, akik fontosak nekem. Pl. születésnapi bulit szervezünk :)
Egyébként a Facebook üzleti vállalkozás, ahol az emberek az árucikkek.
Szerintem a tévé sokkal többet.
Szerencsére a fiatalok közt is vannak, akik nem nézik ezeket a sz.arokat. Ostobák meg minden korosztályban vannak, lesznek is.
Nem tudományos műsorokról beszéltem.
De attól, hogy nem eszek mindennap libamájpástétomot, még a romlott húst se fogom megenni.
Azért innen is lehet.
Persze, van sok értelmes tudományos műsor, csak nem érdekelnek. Nem tudom őket hasznosítani.
biztos lehet. én se natgeot nézek éjjel-nappal, de rtl-t meg tv2-t nem nézek évek óta, mert nem köt le. Ha néha látom itt témaként sztárban sztárt, arra átkapcsolok. Meg tegnap faktorra..de talán ízlések és pofonok.
Egy olyan ismerősöm szerette nézni, aki 20 évesen azt hitte, mindenkinél okosabb és jobban tud minden, és ebből tanul...
Például a tényeket elemezni, és következtetéseket levonni. De ez nehéz, ha ahhoz a szinthez van szokva, ami a tévéből ömlik.
Mielőtt: vannak értelmes műsorok, csak ritkábban. A VV, BK és hasonlók nem tartoznak közéjük.
Nem lehet okosan nézni. Kizárt!
Belepillantottam az elején, annyi elég volt, még sok is.
Mondtam én, hogy full hülyék?
Csak épp ha valakinek az kellene, hogy jobb állást kapjon, hogy beszél németül vagy angolul, és nem tesz érte semmit, akkor utána ne panaszkodjon, hogy gonosz az élet. Ő döntött így.
További ajánlott fórumok:
- 80-as évek termékei, meséi stb., amik már eltűntek! Emlékszik valaki?
- Madeleine McCann, az eltűnt angol kislány története
- Relax and Tone tapasztalatok a narancsbőr eltüntetésében?
- Mit tennél, ha holnap reggel arra ébrednél, hogy egyedül te maradtál életben ezen a világon, az összes többi ember eltűnt?
- Hogyan kérhetnék bocsánatot, ha eltűnt az életemből?
- Az utóbbi 50 évben sokan eltűntek az életemből, akikre kíváncsi lennék!