Első vibrátor /18/ (beszélgetés)
Csak ne legyen túl erős a kefe sörtéje:-))
Egy filmben hallottam. :)
Tényleg? Akkor ideje lesz nekem is venni egyet:D
aha, és ha a vibrátor romlik el, használhatunk elektromos fogkefét vagy mi? :D
Ha esetleg elromlik a robotgép tojásfehérje felverésre is használható :-))
Nem. Én választottam ki, együtt vettük.
Egy mai modern nőnek nem hiányozhat a háztartásából. :P
de nem magáról formáztatta ?! :DD
Kicsit olyan érzésem van a fórum címről, mintha teljesen természetes dolog lenne, hogy előbb utóbbi mindenki vesz magának egy vibrátort:D
Amúgy szerintem is ha netről rendelsz akkor az egész diszkrét csomagolásba fog megérkezni hozzád.
A 22. születésnapomra kaptam az exemtől. :D
Ha megrendeled webshopban, kihozza a futár, teljesen diszkrét csomagolásban. Senki nem fogja tudni, hogy mi van benne!
Mi megnéztük neten, hogy milyenek vannak. Utána bementünk az egyik boltba és megvettük. :) Azóta vettünk még pár sexdolgot. :)
Az ilyen helyek többnyire eldugott helyen vannak. De lehet neten is rendelni.
Faragj egyet Magadnak.. :)
Nincs ráírva a csomagra, hogy vibrátor van benne...
meg tudnám oldani sokféle módon csak lelkileg nem vagyok ráhangolva más férfira ezért gondoltam pótszerre.
Rendeld meg tesz-veszről:-)
keress a neten olyan webshopot, ahol a küldő cég neve nem utal arra, hogy mi lehet a dobozban!
De úgy nem tudja kipróbálni. Én ha veszek valamit szeretek helyben meggyőződni róla, hogy jól működik-e vagy a kényelme megfelelő számomra :-)))
Szerintem ha postán rendeled és házhoz, az ilyen cégek diszkrét csomagolásban küldik az árut, tehát nem fogja tudni senki.
szexboltba nem mész, postán nem kell.....
akkor így maradtál, oldd meg másképp!
:)))
Kérd meg egy fiú ismerősöd, ők szívesen járnak ilyen helyekre. :)
Cipőboltban pedig hiába próbálkozol, ott nem fogsz kapni :-))
áh én oda nem megyek be:)
:DDDD
a hentesnél se feszengek, mikor húst kel venni, mert ott azt árulnak.
A szexboltban se feszengj, ha vibrátort kell venned, mert ott meg azt árulnak .
:)
Hogy vetted meg az első vibrátorodat?
Én boltba nem merek bemenni érte és nem tudom, hogy juthatnék hozzá úgy, hogy ne legyen cinkes a dolog. Esetleg postán átvenném csak ott meg ciki lenne a kiadó előtt, mert lehet tudja mi van benne.
hm??
További ajánlott fórumok: