Első babát tervezők (beszélgetés)
Svájc is biztos nagy élmény lesz, én is szeretnék egyszer eljutni oda.
Június 20-án indulunk, még olyan messzinek tűnik :(
Na akkor Ti is görög szigetet választottatok! :) Biztos szép lesz. Mi egy autóbuszos kirándulásra megyünk egy hétre:Dél-Svájc Milánóval és az Adriai tengerparttal. A nagynénémék már voltak a svájci tavaknál és azt mondták, h csodaszép, azóta is emlegetik ezt a nyaralást. Már nagyon várjuk. Ti mikor indultok? Gondolom már Ti is nagyon várjátok. :D
Én is szeretném, ha összejönne elsőre, de fogalmam sincs mennyire megy majd könnyen. Már én is babáznék.
Krétára megyünk nászútra. És Ti hova mentek nyaralni? Azt hallottam a tenger meg a mediterrán ételek jót tesznek a fogantatásnak ;)
Nekem lenne egy nyaralás júniusban, de remélem, hogy kiderül, hogy nem mehetek rá:))
Hú, gratulálok, mesélj majd, hogy mit mondott az orvos!
Gratulálok Nektek és sok boldogságot kívánok! :) Örülök,, h jól sikerült minden. Mi 77en voltunk és nagyon jó kis lagzi volt, a visszajelzések alapjáán mindenki nagyon jól érezte magát! Lassan már egy éve, úgy rohan az idő. Mi egyből utána mentünk nászútra Zakynthosra, hát az a sziget, csodaszép. Mindenkinek csak ajánlani tudom! És Ti hova mentek? Amúgy mi is nyaralás miatt nem kezdjük korábban a baba-projektek, mert ha esetleg összejönne elsőre, akkor nem szeretnék ott rosszul lenni. Ezekszerint még az indokunk is hasonló a jövő hónapi projektünkre! :D Hátha összejön elsőre, oylan jó lenne már babázni! :D
Június 10re van időpontom nődokinál.Szeretnénk csinálni egy általános kivizsgálást,hogy minden rendben van e,s aztán belevágnánk a próbálkozásba.
Egy éve vesztettük el a pici pocaklakó kislányunkat ,majdnem a 4ik hónapban járva.Rengeteg vizsgálatot csináltak akkor és nem jött ki semmi arra utaló jel,hogy tőlünk eredt volna a probléma.
Úgyhogy a nehéz időszakon túllépve,most jutottunk odáig,hogy bele szeretnénk vágni,de előbb mindenképp egy alapos kivizsgálást szeretnénk...
Izgulok emiatt..
És nektek milyen esküvőtök volt? Voltatok nászúton?
Nagyon jól sikerült az esküvő, a vendégek szerint is, 60 fő volt a vacsorán. Szerencsére az időnk is nagyon szép volt. Megyünk nászútra június végén, ezért akarunk a jövő hónaptól próbálkozni csak, hogy ne pont ott legyen hányingerem. Meg végig aggódnék, hogy nem árt-e a repülés, a tengerben fürdés, meg a nagy meleg, meg egy pohár bor stb.
Én majd decemberben leszek 28. Mi lassan 5 és fél éve vagyunk együtt, és tavaly szeptemberben volt az esküvőnk. Na és milyen volt az esküvő? Nagy lagzi volt? Nászútra mentek?
28 leszek júliusban. Két éve vagyunk együtt a párommal, ebben a hónapban volt az esküvőnk. És Te?
Köszi. :) Megkérdezhetem, hogy Te hány éves vagy?
Tud valaki ajánlani jód mentes terhes vagy multivitamint?
Köszi! Neked is sok szerencsét!
Köszi szépen! De amíg sz orvos nem mond valami biztatót, addig nem nyugszom....Szerintem a héten még korai lenne elmenni hozzá, várok a jövő hétig.
Üdv Gliese! Akkor ugyanabban a hónapban fogunk reménykendi. :) Sok szerencsét!
A két csíkhoz gratulálok, biztos minden rendben lesz! :)
Mi most kezdtük a próbálkozást. Majd csak junius 8-10-re nem várom. (De nem nagyon reménykedek, hogy már az első hónap sikeres lenne!)
Sziasztok!
Mi is egy hónap múlva kezdünk próbálkozni. Én DM-es A-Z Mamma vitamint szedek.
Tegnap délután csináltam egyet és erős második csíkom lett, de reggel csökkent a hőm!
Sziasztok,én ma reggel teszteltem, ott volt a második csík,de nagyon -nagyon halványan,a párom szerint ott sincs.... Múlt héten kellett volna,hogy megjöjjön, de csak folyásom volt. Azóta görcsölnek a petefészkeim,most is szúr a jobb oldali... Annyira nem merek reménykedni.... Mégcsak január óta próbálkozunk, de akkor is....
Mi még csak egy hónap múlva kezdünk el próbálkozni. :)
Sziasztok! Sok sikert mindannyiunknak!:) Ki mikorra nem varja?
Sziasztok!
Én is csatlakoznék hozzátok. Mindenkinek sok sikert! :)
Sziasztok! Ha befogadtok, én is csatlakoznék! :) Jó lenne beszélgetni olyan emberekkel akiket hasonló dolgok érdekelnek mint engem! ;) Mi is tervezzük a babát, körülbelül 3 éve, de a próbálkozás csak most fog elindulni! Eddig mindig közbejött valami. Vagy munkahely váltás, vagy ha az rendeződött, akkor a rákszűrésen sikerült P4-es eredményt produkálni. Mire azt is rendbe tettük elromlott a PM hormonom. (Autoimmun eredetű túlműködésem volt, megműtötték, azóta alul működik, amit gyógyszerrel kezeltek..De most leállítottak róla, mert anélkül is megfelelő értékeim vannak.) Szóval röviden ennyi az előzmény és most úgy állnak a csillagok és bolygók, hogy ebben a hónapban elkezdhetjük, az összes doki áldását adta! :) Mindenkinek megy a drukk! :)
Ok,köszi szépen a segítséget. Nagyon örülök,hogy regisztráltam erre a fórumra, sok tanácsot és támogatást is kapok. :)
Spontan ovu barmikor elofordulhat, ihatod a ciklusod utolso 14 napjaban is.
De úgy tudom, hogy a palástfüvet csak peteérés után kell inni, az viszont nekem ebbe a hónapban nem volt.
Nekem közben megjött, ami jo mert egalabb nem löttem el reggel egy tesztet fölöslegesen, es a ferjem is megnyugodhat a megszakitasos modszert illetöen:D
A palastfüvet folytatsd nyugodtan, es ami meg sokat segithet az a nagy dozisu E es D vitamin. Az E vitamin ugyanarra kell, mint amire a progeszteron miatt a palastfü, a mehnyalkahartya vastagitasahoz (de nem am az RDA-s 15 mg, hanem joval több), ugyanigy a D vitaminbol is, ez utobbi a jo hormonmüködeshez nagyon fontos.
További ajánlott fórumok: