Elolvasnék egy jó könyvet (beszélgetés)
Hmmmmm,nőies,izgalmas?
Daphne Du Maurier:A Manderley-ház asszonya.
Pl. G. Szabó Judit: Megérjük a pénzünket! - ifjúsági regény.
Kezdő olvasónak kiváló, mert nem túl hosszú, humoros, könnyed.
Pl. romantikus..de ne olyan, h az ember elbőgje magát rajta. Legyen nőies, de egybe izgalmas is. Szóljon az életről-barátságról..akármiről..
Liptai K. csak azért akarom elolvasni, mert szeretem mint színésznőt, és szerintem egy elég sok oldalú egyéniség. De elég sok embertől hallottam, h nem érdemes elolvasni, mert nagyon semmit nem ír le a könyvében.
Én is ajánlanám Rejtőt kezdetnek, különösen a Piszkos Fred, a kapitány című remeket. Na az az első három sor után is már letehetetlen...
De egy jól megírt történelmi regénybe is belevághatsz, pl Robert Merle: Francia história
Vagy ha jobban eleresztenéd a fantáziádat, akkor még javaslom Diana Gabaldon: Outlander című könyvét. Vaskos, de nagyon jó
Innét is gyűjthetsz ötleteket!
Ha most kezdesz igazából olvasni akkor valami tuti jóval kezdd, ne L.Klaudiával:s
Hát,kérdés milyen tipusú könyvek vonzanak?Tipikus női könyvek pl.: Jane Austen:Büszkeség és balítélet,Charlotte Bronte:Jane Eyre-ezek nálam kedvencek.Nagyon jó Schäffer Erzsébet minden könyve.Nálam letehetlen volt:Bernhard Schlink:A felolvasó,Cecilia Ahern:U.I. Szeretlek,James Herriot:Az élet dicsérete.
Agatha Christie krimik a legjobbak,ha szereted.
Én szintén Stephen King rajongó vagyok :)
Véres, izgalmas, nagyon jó :)
Ha romantikus vagy, vagy szeretsz az élet nagy szerelmi kérdéseiben elmerülni, illetve érdekel a spiritualitás, akkor ajánlom Coelho könyveit, nekem mind meg van :)
Én Liptai könyvét akkor se olvasnám, ha kötelező lenne... :/
Szép napot :)
Nézőpont kérdése kinek mi a jó :) van akinek a krimi, van akinek a humor, van akinek a romantika, lehetne sorolni :) esetleg egy kis pontosítás segíthetne :)
Eddig nem igazán szerettem olvasni, de most mégis valami rávitt, h pedig jó lenne. Kedvet kaptam hozzá. De nem tudom, h melyik könyvet lenne érdemes elolvasnom. Megvettem Helen Exley-től A nők ereje című könyvét, na de ebbe csak idézetek voltak :/. Kiakarom cserélni Liptai Klaudia Az Álomnőre.
De ezenkívül még érdekel vmi jó kis könyv. Bármi szóba jöhet, utána nézek, és ha megtetszett akkor irány a könyvesbolt:)